DVSC vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Vitelki Zoltán és Leonel Pontes
Vitelki Zoltán és Leonel Pontes - © Fotók: Bujdos Tibor, Derencsényi István
Debrecen, Miskolc – A DVSC vs. DVTK (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Vitelki Zoltán értékelte a látottakat.

Vitelki Zoltán: – A mérkőzést magamra vállalom, mert sem taktikailag, sem mentálisan nem tudtam felkészíteni a csapatot. A ma elkövetett hibákat rendbe kell hozni a következő héten. Az egy hét több, mint az egy nap.

Leonel Pontes: – Ezt a győzelmet Horváth Zsoltnak ajánlom, aki az utóbbi években sokat tett a klubért és jó csapatjátékos. Ma jól játszott a csapat, ami győzelemmel is párosult. Kiváló munkát végeztek a játékosok a mai napon, innentől a következő mérkőzésre kell felkészülni, ami ugyanilyen nehéz lesz. Ha azt sikerül megnyerni, további lökést adhat a játékosoknak. Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, felszabadultan futballoztak, főleg a második gól után. Ősszel megvoltak a helyzetek, nem sikerült gólt lőni, most viszont ez összejött, ami további önbizalomra adhat okot.


Labdarúgó NB I – Hazai pályán győzött a DVSC

A DVSC hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzésén.

 

HAON-ÉLŐ – DVSC vs. DVTK 3-0 (2-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában a Debreceni VSC a Diósgyőri VTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!