DVSC: Vereség és kiütéses siker

Akt.:
DVSC: Vereség és kiütéses siker
© Fotó: Matey István
Debrecen – A debreceni gárda kétszer is megmérkőzött a szlovákokkal a kánikulában, egy győzelem és egy vereség a mérleg.

Az MFK Michalovce ellen játszott szombat délután dupla mérkőzést a DVSC-TEVA alakulata Pallagon. Az első, 14 órakor kezdődött edzőmeccset a vendég szlovákok nyerték meg 2-1-re.

A rendkívüli forróságban az első félidő közepén Hamulek szerzett vezetést a szlovákoknak, majd hat perccel később Holman Dávid egyenlített. A találkozót a 82. minutumban Bellas döntötte el az MFK javára. A Lokiban ezúttal is szerepet kapott a balmazújvárosi próbajátékos, a 26 éves jobbhátvéd, Bokros Tibor, akik végigjátszotta az összecsapást.

Csereként egy másik lehetséges hajdúsági futballista, a próbázó csatár, Tóth Milán is szóhoz jutott, a 19 éves támadó az MTK-tól érkezhet a DVSC kötelékébe.

A piros-fehérek hivatalos honlapja szerint a gól után nem sokkal meg is szerezhette volna a második gólját a Kondás-alakulat, de Bíró Péter, alig kívülről a tizenhatoson, mellédurrantott.

Gólzápor a hőségben

A második összecsapásra 16 órától került sor, amely gólzáporos hazai sikert hozott.

Jól kezdte a mérkőzést a Loki, s az, hogy a vendéglátókról szólt az első negyvenöt perc, az főként Tisza Tibornak köszönhető, a labdarúgó három gólpasszt is kiosztott. Sorrendben Bereczki Dániel, Varga József és az új igazolás, Mészáros Karol volt eredményes.

A második derbit ugyancsak játszó Tóth Milán is megmutatta, ért a góllövéshez, ő szerezte a negyedik találatot.
Kertész és Bíró gólja már csak hab volt a tortán, Bellasé pedig szépségtapasz a végén.

HBN


DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 1-2 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Iványi.

DVSC: Verpecz – Bokros, Szatmári, Mészáros N. (Nagy K. 80.), Barna – Djelmic, Szekulics, Szakály (Virág 71.), Ferenczi (Bíró 80.) – Holman – Kulcsár (Tóth M. 55.)

Gól: 0-1 Hamulek (25.), 1-1 Holman (31.), 1-2 Bellas (82.)


DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 6-1 (3-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Berke.

DVSC: Radosevic – Jovanovic (Nagy K. 65.), Brkovics, Kinyik, Nagy Z. (Virág 46.) – Mészáros K. (Bíró 46.), Varga J., Ludánszki, Bereczki – Tisza (Kertész 63.), Castillion (Tóth M. 55.)

Gól: 1-0 Bereczki (10.), 2-0 Varga J. (18.), 3-0 Mészáros K. (43.), 4-0 Tóth M. (64.), 5-0 Kertész (80.), 6-0 Bíró (85.), 6-1 Bellas (88.)


Loki-vereség az első szombati edzőmeccsen

Debrecen – Bellas hajrában lőtt gólja a szlovákok javára döntötte el a mérkőzést. A második felvonást viszont már megnyerték a debreceniek.


Címkék: , ,hirdetés