DVSC: Varga József érkezhet, Balogh Norbert nem

Varga József és Balogh Norbert
Varga József és Balogh Norbert - © Fotók: HBN
Debrecen – Herczeg András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője elárulta, a klubnál már többször is felvetődött Balogh Norbert kölcsönvételének a gondolata, de a Palermo nem engedi el a magyar válogatott támadót – írta meg az nso.hu.

A 62 esztendős szakember a Köz-ügy című műsorban beszélt a 2018–2019-es idény rajtja előtt, a Balogh Norbert kölcsönvételére irányuló kérdésre pedig elmondta, a téma nem idegen számukra.

„A klub mindig megpróbálja, tavaly is megkísérelte, de a Palermo nem engedi haza Balogh Norbertet.”

Vargáról is hallani

Herczeg András a lehetséges érkezők kapcsán elmondta, jelenleg több próbajátékos is szerepel a Debrecennél, de még nem tudni, mi lesz a sorsuk. Mint ismert, a svájci-albán támadó, Albion Avdijaj csütörtökön délután aláírt a debreceniekhez, egy évig kölcsönben szerepel majd itt, de opciója van a megvételére a Lokinak.

Ugyancsak az országos sportnapilaptól származó hír, hogy távozhat a Mol Vidi FC-től a korábbi debreceni védekező középpályás, Varga József. A 34-szeres válogatott játékos iránt állítólag a Puskás Akadémia és a DVSC is érdeklődik.

HBN


Új támadó érkezett a DVSC-hez
Debrecen - Albion Avdijaj egy évre kölcsönbe érkezik a DVSC-hez, de a klubnak opciós joga van a megvételéhez. Svájcban született albán származású támadóval erősített a DVSC! - írta meg csütörtökön délután a dvsc.hu. A 191 centiméter magas Albion Avdijaj 24 éves, legutóbb a Grasshoppers csapatában...