DVSC-TVP: tovább tart a rossz álom

DVSC-TVP vs. Vác
DVSC-TVP vs. Vác - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Vác győzelemmel távozott Debrecenből, tovább tart a Loki nyeretlenségi szériája.

A K&H női kézilabda liga legutóbbi fordulójában a DVSC-TVP a Vác gárdáját látta vendégül a Hódosban. A hazaiaknál Marija Garbuz és Marincsák Nikolett sérülés miatt nevezve sem volt a meccsre, míg Karina Jezsikava hiába melegített és ült a padon, játéklehetőséget nem kapott. Mindennek ellenére a Debrecen összeszedetten és jól kézilabdázott az első félidőben, a szünetben 15–11-re vezettek Kelemen Éváék.

A második játékrészt Deszpotovics találata vezette be, ami egy kínai figura után született, s ekkor, ötgólos debreceni előny tudatában kevesen gondolták, hogy nem sikerül nyerni a Tiselj-tanítványoknak. Pedig így történt, a cívisek leeresztettek, a 43. percben 19–18-ra már a Vác vezetett. Még egyszer sikerült egyenlíteniük Siskáéknak (21–21), ám a lokisták nem tudták tartani a Basic, Temes, Soós triót, így végül a Vác 29–27-re diadalmaskodott.

A DVSC így nem tudott kilábalni a hullámvölgyből, a piros-fehérek öt meccs óta nyeretlenek a bajnokságban. A következő erőpróba pénteken 18 órától vár a Lokira, ekkor a Kisvárda látogat a Hódosba.

HBN


HAON-ÉLŐ – DVSC-TVP vs. Vác 27-29 (15-11)

A női kézilabda NB I. 2016/17-es szezonjának 22. fordulójában a DVSC-TVP a Vác együttesét fogadta pénteken 18 órától a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!