DVSC-TVP: évkezdés a Népligetben

DVSC-TVP: évkezdés a Népligetben
© Fotó: dvsckezilabda.hu
Debrecen – Január 6-án, szombaton 18.30-kor lép pályára az újévben először a DVSC-TVP csapata. A feladat cseppet sem egyszerű, hiszen a Ferencváros otthonában szerepelnek a debreceni lányok.

Az FTC-Rail Cargo Hungária az NB I-es mezőny egyetlen hibátlan tagja, s a Bajnokok Ligájában is ott van a középdöntő csoportban. Az Elek Gyula Arénában a BL-címvédő győrieknek sem termett babér, így a nem a túlzott szerénység kijelenteni, hogy nem a Debrecen a szombati összecsapás esélyese – írja a klubhonlap.

A Békéscsaba elleni győzelem után nem sok ideje maradt a lazításra a mieinknek, hiszen december 30-án este 11 óra körül indultak haza a Hódosból, s a január elsején délután már edzett a társaság. A viharsarkiak elleni évzárót kihagyó trió – Karina Jezsikava, MAdalina Zamfirescu és Szabó Panna – továbbra sem bevethető, így minden bizonnyal a múlt szombati kerettel vág neki a fővárosi túrának a DVSC-TVP. A lányok szeretnének jó meccset játszani a zöld-fehérek otthonában ehhez azonban minimálisra kell csökkenteni a hibák számát, hiszen a Fradi kíméletlenül lecsap minden lehetőségre.

A mérkőzés január 6-án, szombaton 18.30-kor kezdődik, s az M4 Sport élőben közvetíti.

Forrás: dvsckezilabda.hu


Debrecen - A kupadöntő és a női kézilabda-mérkőzés között mindössze másfél óra telt el a Hódosban szombaton. Ha december vége és Debrecen, akkor Real Team Kupa. Immáron tizenhét esztendeje ad otthont az ország egyik legnépszerűbb kispályás futballtornájának a Hódos Imre Rendezvénycsarnok, a legut...

Debrecen - Jelena Deszpotovics parádés játékkal tért vissza, oroszlánrészt vállat a DVSC-TVP győzelméből. Már a meccs előtt csodára volt szükség, hiszen alig másfél órával az évzáró mérkőzés előtt ért véget a Real Team Kupa döntője, s ahhoz, hogy időben elkezdődhessen a találkozó több tucatnyi em...