DVSC-TVP: edzőmeccsek a bajnoki szünetben

DVSC-TVP: edzőmeccsek a bajnoki szünetben
© Fotó: Matey István
Debrecen – Legközelebb március utolsó napján lép pályára a DVSC-TVP, a hosszú bajnoki szünetben több felkészülési mérkőzést is játszik a csapat.

Egy forduló még hátra van a válogatott programok miatt beiktatott bajnoki szünetig, de csapatunk azt a mérkőzést már lejátszotta a Győr ellen. Így pontosan négy hetet tölt mérkőzés nélkül Vida Gergő együttese – olvasható a debreceniek honlapján. A hosszú szünetben az edzések egyhangúságát szeretné megtörni a szakvezetés, ezért többször is pályára lépnek a lányok. Március 14-én, a Hajdúnánás, 21-én és 28-án a Nyíradony lesz a csapat ellenfele. Mindegyik mérkőzésnek a Hódos ad otthont, a kezdés egyaránt 17 óra 30 perc.

A DVSC-TVP következő bajnoki meccsére március 31-én, 17 órakor került sor, ekkor az Alba-Fehérvár otthonában lépnek pályára.


Fotó: Matey István
Debrecen - A végig vezető, lendületes váciak ellen esélye sem volt a Debrecennek. Az első osztályú női kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában két meghatározó játékosa, Lotte Grigel és Karina Jezsikava nélkül próbálta meg elhozni a bajnoki pontokat a Dunakanyarból a DVSC–TVP. Sajnos a bravúrra...