DVSC: túl az első tréningeken, jöhet két edzőmeccs!

DVSC: túl az első tréningeken, jöhet két edzőmeccs!
© Fotó: DVSC
Debrecen – Lengyel és orosz gárdával csapnak össze Herczeg András tanítványai a „sidei tavaszban”.

A hétfő esti megérkezést követően kedden délelőtt megkezdődött a munka a törökországi edzőtáborban a Loki játékosai számára – számol be róla a klubhonlap. Tőzsérék előbb konditermi foglalkozáson vettek részt, majd a ragyogó napsütésben kisétáltak a hotel egyik pályájára, ahol futás szerepelt a programban.

A keddi programnak ezzel még nem volt vége, délután újabb tréninget vezényel a társaságnak a szakmai stáb.

Katowice és Toszno

Szerdán már nem csupán egymás között gyakorolhatnak a debreceniek, mert két felkészülési találkozót is vívnak. A piros-fehérek ellenfelei a lengyel másodosztályban szereplő GKS Katowice és az orosz élvonalbeli FK Toszno lesznek, előbbivel helyi idő szerint 14 órakor (ez Magyarországon 12 órát jelent), utóbbival 16 órakor meccselnek.

A Toszno a 16 csapatos orosz pontvadászatban a 14. helyen áll jelenleg, a Katowice pedig hetedik a 18 gárdát felvonultató ligában.

HBN


Jó, hogy új ingerek érik a csapatot
Debrecen - Herczeg András bízik benne, hogy minden téren hasznos lesz a tíznapos törökországi edzőtábor. Elutazott a törökországi edzőtáborba a DVSC labdarúgócsapata, a legénység hétfőn reggel kelt útra Budapestről, ahonnan Antalyába repült, onnan pedig busszal teszik meg az utat Sidébe. Helyett...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DVSC február 5. és 15. között készül Törökországban, ez idő alatt öt felkészülési mérkőzést játszik. Az elsőt február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen vívják. Erre a napra még egy találkozót tervezett a szakmai stáb, mint mára kiderült, az orosz élvonalban szereplő FK T...