DVSC: Tóvizit is vitte volna az ETO

Tóvizi Petra
Tóvizi Petra - © Fotó: AFP
Debrecen – A közlemény szerint a fiatal debreceni beállót nem engedte el a DVSC Schaeffler Győrbe.

A Győri Audi ETO KC hétfőn bejelentette a román Crina Pintea átigazolását. A 28 éves beálló a Paris 92-től érkezik, és a szezon hátralévő részében a magyar bajnokot erősíti – számolt be róla az nso.hu.

Hansent kérték volna

Pintea az Eb-n, Párizsban egyezett meg szerződéséről a győriekkel, akik Yvette Broch sérülése és kényszerpihenője miatt kerestek új játékost a posztra. A lap szerint a Loki beállója, Tóvizi Petra is „képben volt” Győrben.

„Az ősz végére biztossá vált, hogy Broch az egész szezonban nem lép pályára, sőt lehet, hogy karrierjét is végleg befejezi. Ismét szétnéztünk a piacon” – idézte a győriek közleménye Bartha Csaba klubelnököt, aki elmondta, több magyar játékossal próbálkoztak, de Dombi Lucát és Sirián Szederkét a Dunaújváros, Pásztor Noémit a Budaörs, Tóvizi Petrát pedig a Debrecen nem engedte el, vagy olyan feltételeket szabott, amelyek teljesítésébe az ETO nem ment bele (a hajdúságiak például Anne Mette Hansent kérték cserébe).

HBN


Vantara-Kelemen Éva három gólt dobott
Debrecen - Hét góllal nyert a DVSC Schaeffler a pénteki felkészülési mérkőzésen. Második felkészülési mérkőzést játszotta Köstner Vilmos irányításával a csapat, ezúttal hazai pályán a Békéscsaba ellen. Az Európa-bajnokságon szerepelt játékosok még szabadságukat töltik, így ugyanazzal a kerettel l...

Kovács Anna
Debrecen - Kovács Annáék megmutatták, hogy senki nem veheti félvállról a magyar együttest. Mint ismert, a hetedik helyen zárta a franciaországi kontinensviadalt a magyar női kézilabda-válogatott. Lányaink hat mérkőzésből négyet megnyerve (Horvátország, Spanyolország, Németország, Románia) felülmú...