DVSC-TEVA vs. Videoton – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Videoton (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Horváth Ferenc értékelte a látottakat.

Horváth Ferenc: Jó meccset játszottunk, valószínűleg nem nálunk volt többet a labda, a kontráink viszont végig veszélyesek voltak. Különböző okok miatt játsszuk ezt a futballt, lehetne szebbet is, majd a tél után törekszünk erre, de a mostani is jól áll a csapatnak.

Kondás Elemér: Nagyon jól kezdtük a találkozót, több százszázalékos helyzetünk is volt. Az első kontrából betaláltak, ez megváltoztatta a játék képét. A második félidőben kiegyenlítettünk, majd a kapunál egy labdavesztés után lőttek egy gólt. Mentünk a döntetlenért, meg is volt a helyzetünk, de nem tudtunk betalálni, csak szabadrúgásból.
HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Videoton 1-2 (0-1)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizennyolcadik fordulójában a DVSC-TEVA a Videoton csapatát fogadta szombaton 18.30-tól Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Labdarúgó NB I – A címvédő nyert Debrecenben
Debrecen – A címvédő Videoton 2-1-re győzött szombaton a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának zárómérkőzésén.