DVSC-TEVA vs. MTK Budapest – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
László Csaba és Kondás Elemér
László Csaba és Kondás Elemér - © Fotó: Matey István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. MTK Budapest (1-0) mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és László Csaba értékelte a látottakat.

László Csaba: Nem ért semmit a labdabirtoklás, a játék, mert kikaptunk. Lehetőségek voltak itt is és ott is, ebből a Debrecen jött ki jobban. Nehéz úgy lejátszani egy mérkőzést, amikor egy elemi hibából egy gólos hátrányból kezdjük a mérkőzést. Emberelőnyös helyzetünkben voltak biztató helyzeteink, de nem sikerült az egyenlítés.

Kondás Elemér: A legfontosabb az volt, hogy megnyerjük a találkozót. Jó csapatot fogadtunk. Jó ellenfelet győztünk le. Végén feszült helyzet volt a mérkőzésen, jól, stabilan és önfeláldozóan védekeztünk. Megérdemeltük a győzelmet. Kényszerű csere volt. Korhut érezte a hajlítóját. Átszerveztük a játékot. Balogh jól szállt be, utána is alakítottunk ki néhány parázs helyzetet a kapu előtt.


HAON ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. MTK Budapest 1-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVSC-TEVA csapata az MTK Budapestet fogadja a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon.