DVSC-TEVA vs. Ferencváros – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Thomas Doll és Kondás Elemér
Thomas Doll és Kondás Elemér - © Fotók: HBN-archív
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Ferencváros (0-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Thomas Doll értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Izgalmas, jó meccs volt, sok helyzettel, egy probléma volt: a gólokat az ellenfél szerezte. Nekünk is megvoltak a helyzeteink. A 0-1 után kinyíltunk, kitámadtunk, szerettünk volna gólt szerezni. A második félidőben jó időben szerezték a másik két gólt. Kísérleteztünk, de kaput nem találtunk. Az első félidő végén és a második félidő elején megvoltak a helyzeteink. A második gól után úgy játszott a Fradi, ahogy szeretett volna.

Thomas Doll: Az eredmény magasabbnak, erősebbnek tűnik, mint a játék menete, de ez nem becsüli alá a csapata teljesítményét. Sikerült magunkra találni, jól játszani, hamar gólt értünk el. 90 percen át nem engedélyeztünk az ellenfélnek. Gond, hogy a szünetből kijőve nem ébredünk fel. A Debrecen ebben a szituációban a középpályán fölénybe került. A második gólt sikerült jó időben megszerezni, majd azt követően a csapat a harmadik gól megszerzésével szépen lehozta a meccset. A védekezősorunk jól játszott. Összességében jó csapategység volt, ilyen nélkül senkinek nincs esélye Debrecenben.


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Ferencváros 0-3 (0-1)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában a DVSC-TEVA a Ferencváros csapatát fogadta szombaton 20:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Labdarúgó NB I – Debrecenben győzött a Ferencváros
Debrecen, 2015. augusztus 22., szombat (MTI) – A Ferencváros idegenben 3-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati mérkőzésén, ezzel továbbra is százszázalékos.

hirdetés