DVSC-TEVA vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kondás Elemér és Egervári Sándor
Kondás Elemér és Egervári Sándor - © Fotók: Derencsényi István, Homoky György
Debrecen, Miskolc – A DVSC-TEVA vs. DVTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Egervári Sándor értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – A csapat nagyon jól játszott, szép támadásokat vezetett, szép gólokat lőttünk, több százszázalékos helyzetet kidolgoztunk, azok kimaradtak, megérdemelten győztünk. Úgy mentünk ki a pályára, hogy ezt a mérkőzést meg kell nyerni. Jól fociztak a játékosok, végig bírták az egész mérkőzést. Készülünk a Békéscsaba elleni mérkőzésre, meg kell nyernünk az a meccset.

Egervári Sándor: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelméhez, másodsorban kiemelten gratulálok a szurkolóknak, akik nagyszerűen biztatták a csapatot. Az első félidőben nagyon hamar kaptunk két gólt, az utolsó negyedórára visszajöttünk a mérkőzésbe, szépítettünk is. A fordulópontok a Debrecent segítették most is. Az ellenfél összességében jobban játszott és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.


Labdarúgó NB I – Folytatta a DVTK elleni jó sorozatát a DVSC

Debrecen – A DVSC hazai pályán legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.


ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. DVTK 3-1 (2-1)

Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga harminckettedik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.