DVSC-TEVA vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Bekő Balázs és Kondás Elemér
Bekő Balázs és Kondás Elemér - © Fotók: ÉKN
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. DVTK (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Bekő Balázs értékelte a látottakat.

Bekő Balázs: Nem az első eset, amikor mérkőzést befolyásoló hiba miatt kaptunk gólt. Leshelyzet előzte meg a gólt, és hátrányból focizni egészen más. Volt egy rakás helyzetünk, sajnos nem tudtunk túljárni a kapus eszén. Jól játszott a csapat. A mérkőzés végén kinyíltunk, muszáj volt kockáztatnunk, onnantól kezdve a DVSC-nek is voltak helyzetei.

Kondás Elemér: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, volt benne ütközés, párharcok, helyzetek. Eldönthettük volna hamarabb a meccset. Jól és szervezetten játszott a Diósgyőr.Labdarúgó NB I – A Debrecen nyerte a keleti rangadót
Debrecen – A Debrecen egygólos győzelmet aratott szombaton keleti riválisa, a vendég Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. DVTK 1-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhatodik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.