Videó: DVSC-TEVA vs. Békéscsaba – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Békéscsaba (7-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Zoran Spisljak értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – Az első félidőben pontatlanok voltunk, de megszereztük a vezetést. Fontos volt a második gólunk, ez megnyugtatta a csapatot, utána higgadtan, kombinatívan játszottunk. Masszívan védekező, agresszívan támadó Békéscsabára számítottunk. A második találat megtörte a vendégeket. A kiállítás is a mi malmunkra hajtotta a vizet.

Zoran Spisljak: – Nem nehéz ilyenkor nyilatkozni, mert a meccsről nincs mit mondani. Az első félidőben nem játszottunk jól, a második félidőre pedig ki sem jöttünk a mérkőzésre. Nem volt pozitívum a játékunkban. Köszönöm a szurkolóknak, akik végig biztatták a csapatot, ma ők voltak a legjobbak. A második gól döntötte el a mérkőzést. Hullámvölgybe kerültünk, erre érzett rá a Loki, és ért el további gólokat.


Labdarúgó NB I – Hetet rúgott a sereghajtónak a Debrecen
Debrecen – A házigazda Debrecen kiütéses, hétgólos győzelmet aratott szombaton a sereghajtó Békéscsaba felett a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Békéscsaba 7-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenkettedik fordulójában a DVSC-TEVA a Békéscsaba csapatát fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.