DVSC-TEVA – FTC élőben a Hajdú Onlineon

Szurkolók a stadionban
Szurkolók a stadionban
Debrecen – Az idény egyik legnagyobb érdeklődéssel várt bajnoki labdarúgó-mérkőzését játszották vasárnap este fél hattól Debrecenben: az ősi riválisok egyike, a Ferencváros érkezett az Oláh Gábor utcai pályára.A mérkőzést a Hajdú Online élőben közvetítette! DVSC-TEVA – FTC 2-1

A mérkőzés képei

Fradi szabadrúgás és akció a második félidőben – Videó

 


Videó az első félidőről

A 42. percben a vendégszektorból pirotechnikai eszközök repültek be a pályára a füst miatt mégis rövid szünetet kell tartani.  – Videó


  Videó – Fradi szurkolók az Oláh Gábor utcai stadion előtt

A cívisvárosiak egyik nagy derbi után a másikat vívják ezekben a napokban, hiszen csütörtökön még a Puskás Ferenc Stadionban kellett helytállniuk az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójában, mégpedig a kvartett favoritjával, a Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó PSV Eindhovennel szemben.

A bravúr ugyan elmaradt, ám nem vallott szégyent a Loki. A debreceniek az első játékrészben vezetést szerzett, bár a PSV néhány perc múlva egyenlített. A félidőben 1–1 volt az állás, a győzelmet jelentő találatot a második félidőben juttatták a kapuba a hollandok. Herczeg András klubmenedzser „fiainak” a hátralévő időben már nem sikerült sem egyenlíteni, sem fordítani… A csapat ezzel együtt is jó teljesítményt nyújtott az európai sztárcsapat ellen.

Sok idejük nem maradt a pihenésre

Sok idejük nem maradt a pihenésre a lokistáknak, hiszen vasárnap a magyar pontvadászatban vár rájuk nagyon fontos mérkőzés. Ennek ellenére várható, hogy aki él és mozog, ott lesz a csapatban a vasárnapi rangadón is. A DVSC-TEVA a hetedik helyen állt a forduló előtt a tabellán, a Ferencváros pedig a harmadik pozícióban várhatta a hét végét.ú

A szokottnál korábban indulnak el otthonról

A zöld-fehérek az elmúlt nyáron edzőt váltottak, a korábbi kaposvári tréner, Prukner László irányítja a munkát, és a szakemberrel az utóbbi időben szinte szárnyalnak a fővárosiak. Mivel az FTC már hosszú esztendők óta nem tudott nyerni a cívisvárosban, most nagyon fogadkoznak a kilencedik kerületben. Erről tanúskodik Maróti Béla nyilatkozata is a Ferencváros honlapján: „A Kaposvár ellen sem volt túl jó a mérlegünk, mégis megszereztük a három pontot, megszakítva ezzel egy rossz sorozatot. Most is ebben bízok.”

A középpályás egyébként csak nézőként szemlélheti a mérkőzés eseményeit, hiszen eltiltása miatt nem játszhat. Rósa Dénes azonban pályára léphet, s ha ez megtörténik, akkor jubilál: kereken századik bajnoki mérkőzése következik ugyanis a Ferencváros színeiben.

Akik úgy döntenek, hogy a helyszínen tekintik meg a vasárnapi meccset, jó, ha a szokottnál korábban indulnak el otthonról, ugyanis a fokozott rendőri készültség miatt nehezebb lesz eljutni a helyszínre.