DVSC-TEVA – Ellenfélként a barátok között

DVSC-TEVA - Ellenfélként a barátok között
DVSC-TEVA - Ellenfélként a barátok között
Pikáns szituáció: Dzsudzsák Balázs egykori csapata, a Loki ellen lép pályára csütörtökön este.

Már az Európa Liga sorsolásakor sejteni lehetett, hogy a hazai szurkolók a PSV Eindhoven magyarországi mérkőzésére lesznek a legjobban kíváncsiak. Magától értetődő módon minden tisztelet kijár a BEK-győztes holland alakulatnak, de a hatalmas érdeklődés nem kifejezetten a PSV-nek, sokkal inkább az eindhoveniek magyar labdarúgójának jár. Természetesen az egykori debreceni közönségkedvencről, Dzsudzsák Balázsról van szó, aki ellenfélként lép pályára egykori csapata, a Loki ellen csütörtök este, a DVSC-TEVA–PSV Eindhoven EL-mérkőzésen a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.

 

A Loki keretét 9,85 millió euróra taksálják

 

– Nem készülök másként erre a meccsre, mint bármelyik más összecsapásra, bár valóban nagyon ritka helyzet, amikor a barátaim az ellenfelek. Hiba lenne túllihegni a szituációt, csakis egyetlen célunk van: kiszolgálni a közönséget, legyen az magyar vagy holland drukker. Természetesen felfokozott hangulat előzi meg Debrecenben illetve Magyarországon a találkozót, éppen ezért remélem, nem csalódnak majd a nézők – nyilatkozta a Naplónak Dzsudzsák Balázs, akit a transfermarkt.de internetes honlap a PSV legértékesebb labdarúgójának tart. Érdekesség, hogy Dzsudzsi értékét 10 millió euróra becsülik a szakemberek, míg a Loki keretét 9,85 millió euróra taksálják. Mindennek ellenére a DVSC-ből Hollandiába igazolt népszerű futballista nem becsüli le egykori csapatát. – Nehéz meccsre számítok, még annak ellenére is, hogy a Loki nincs csúcsformában. Veszélyes ellenfél a DVSC, s bár minden tiszteletünk megvan irányukba, csakis a 3 pont megszerzésével lehetünk elégedettek a meccs végén – fogalmazott a válogatott játékos.

 

Betalál-e a debreceni kapuba?

Dzsudzsáktól azt is megkérdeztük, mit szól ahhoz, hogy a szurkolók egy csoportja arra köt fogadásokat, hogy betalál-e a debreceni kapuba? – Jól esik, hogy ez a téma, mert ez azt jelenti, hogy elvárják tőlem a gólt. De ne várja senki, hogy a régi emlékek és a barátok miatt, ha tehetem, nem veszem be a Loki kapuját – válaszolt nevetve az utóbbi időkben kiváló formában és eredményesen futballozó Dzsudzsák. HBN-BNTovábbi hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek