DVSC: szombaton rajtol a bajnokság

DVSC: szombaton rajtol a bajnokság
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata július 21-én, szombaton 17 órától játssza a 2018/2019-es szezon első bajnoki mérkőzését, a piros-fehérek a Puskás Akadémia vendégeként Felcsútra látogatnak.

A nyitány apropója, hogy a Pancho Arénában kettős rangadót rendeznek a bajnokság kezdetén, így a szurkolók egy mérkőzés jegyárával két összecsapást tekinthetnek meg egymás után, a Loki meccset követően 20.15-től a Mol Vidi FC – Kisvárda következik.

A vendégszurkolók elővételben online olcsóbban, 800 forintért válthatják meg belépőiket a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, a helyszínen 1000 forintba kerül a belépés.

Első hazai bajnoki

Tőzsérék egy héttel később, július 28-án, szombaton 19:30-tól játsszák első hazai bajnoki mérkőzésüket a Nagyerdei Stadionban, az ellenfél a Mezőkövesd Zsóry csapata lesz.

A Campus Fesztivál miatt a meccsre a jegyértékesítés július 18-án, szerdán 10 órától egyelőre csak online indul a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. Jó hír viszont a fesztiválozók számára, hogy a DVSC Shop pénztára pénteken és szombaton 14-20 óra között elérhető lesz. A rendezvény végeztével a szokott módon lehet megváltani a belépőket.

A jelentős kedvezmények miatt még mindig érdemesebb DVSC éves szurkolói bérletet vásárolni, melyet augusztus 4-ig, a második hazai bajnoki mérkőzésig tehetnek meg a szurkolók!


Minden fontos információ a bérletárusításról a www.dvsc.hu és a www.nagyerdeistadion.hu weboldalakon.


Debrecen - A DVSC új igazolása nagy lehetőségnek tartja, hogy a Lokiban futballozhat. A dvsc.hu videointerjúja. Forrás: dvsc.hu [related-post post_id="3923075"]

A védő abban bízik, ősz közepén már újra a pályán harcolhat
Debrecen - A Loki jobbhátvédje, Bényei Balázs súlyos sérülése után hétfőn meglátogatta a társakat Pallagon. Mint arról beszámoltunk, a hónap elején edzés közben megsérült Bényei Balázs, akinek elszakadt a bokaszalagja. A labdarúgót másnap meg is műtötték, és most úgy néz ki, nagyjából három hónap...