DVSC: szombaton jön a Puskás Akadémia!

Akt.:
DVSC: szombaton jön a Puskás Akadémia!
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata szombaton 18 órától a Puskás Akadémiát fogadja a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

A két együttes hasonlóan jól szerepel a bajnokságban, az utolsó négy fordulóban mindkét csapat elhozta a 12-12 pontot. Legutóbb a Loki a Balmazújvárost, a felcsútiak pedig a Mezőkövesdet verték 1-0-ra, így azonos, 14 pontszámmal várják a szombati bajnokit, a DVSC a negyedik, míg a Puskás Akadémia az ötödik helyről.

A találkozóra jegyek már kaphatók online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon és a stadionban található DVSC Ajándékboltban.

Ismét felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a sorban állás elkerülése végett érdemes időben megváltani a belépőket.


Egységes volt a Loki a hétvégén Kinyik Ákos szerint
Debrecen - A DVSC balmazújvárosi győzelme már a negyedik volt zsinórban a bajnokságban. Inkább brusztolós, mintsem látványos győzelmet aratott a DVSC szombat este az első hajdúsági NB I-es rangadón Balmazújvárosban. A debreceniek a mérkőzés egyetlen találatát az első félidőben szerezték meg pontr...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A foci- és a kézicsapat soron következő találkozóira is díjmentesen utazhatnak a szurkolói bérletesek. Szeptember 21-én rendezik meg a DVSC–TVP vs. Vác női kézilabdamérkőzést 18 órakor a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Az érvényes szurkolói bérlettel rendelkező utasok díjmentesen veh...