DVSC: szombaton jön a Diósgyőr!

DVSC: szombaton jön a Diósgyőr!
© Fotó: Égerházi Péter
Debrecen – A bajnoki szünet után hétvégén folytatódnak a küzdelmek az OTP Bank Ligában. A DVSC jó formában lévő futballcsapata a hasonlóan teljesítő Diósgyőr együttesét fogadja szeptember 9-én, szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban.

A borsodiak jól kezdték a szezont, az első három bajnokin nem találtak legyőzőre, élre álltak a tabellán, majd jött egy váratlan vereség a Balmazújváros otthonában. Azóta két döntetlen és egy győzelem a mérlegük, jelenleg a harmadik helyen állnak.

A Loki a rossz kezdés után egyre inkább magára talál, az elmúlt két fordulóban előbb a tavalyi szezon bronzérmesét, a Vasast ütötte ki 4-1-re, majd a címvédő Honvéd otthonában nyert 3-1-re.

A két gárda legutóbb május végén, a kiesést eldöntő utolsó fordulóban találkozott egymással, ahol a már Herczeg András által irányított Loki 3-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr felett.

A mostani találkozóra jegyek elővételben már kaphatók online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a stadionban található DVSC Ajándékboltban.

Szombaton a stadion másfél órával a mérkőzés előtt, 16 óra 30 perckor nyitja kapuit, így a sorban állás elkerülése végett időben érdemes megváltani a belépőket.


Az első NB I-es összecsapásuk következik
Balmazújváros - Megyei rangadót rendeznek az NB I jövő hétvégi fordulójában. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–DVSC bajnoki találkozóra, mely szeptember 16-án, szombaton 18 órakor kezdődik, csak névre szóló jeggyel lehet belépni a balmazújvárosi Városi Stadionba – írja a balmazfoci.hu. A találkozóra...