DVSC: szerződést hosszabbított Varsányi Nóra

Akt.:
Varsányi Nóra
Varsányi Nóra - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A jobbszélső jövőre a tizedik szezonját kezdi meg a DVSC felnőtt játékosaként.

Varsányi Nóra a 2010/11-es szezonban mutatkozott be a Loki felnőtt együttesében, s azóta 220 első osztályú mérkőzést játszott le piros-fehérben. A jobbszélső jelenleg érvényes szerződése nyáron jár le, ezt hosszabbította most meg két évvel – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Mint írják, Varsányi ősszel a jubileumi, tizedik szezonját kezdi meg a DVSC-ben, ennél több bajnokságnak mindössze hatan vágtak neki. A pályára lépések számát tekintve klubrekorder Nyilas Tünde 14, Tóth Rózsa 13, Jeddi Mária 12, Kádárné Eperjesi Ilona, Szántó Anna és Irina Szamozvanova pedig egyaránt 11-11 szezont húzott le piros-fehérben.

Ezer szállal kötődöm Debrecenhez, a DVSC-hez és a szurkolókhoz, így számomra egyértelmű, hogy nem szeretnék máshol kézilabdázni”

– mondta el a honlapnak Varsányi Nóra. – Nagyon bízom benne, hogy az újabb szerződés szép sikereket tartogat még – tette hozzá.


Köstner Vilmos joggal volt elégedett
Debrecen - Köstner Vilmos örömmel látta, hogy csapata remek hozzáállással fordítja a maga javára a rangadót. Nem mindennapi izgalmak közepette húzta be a két bajnoki pontot Dunaújvárosban a DVSC Schaeffler együttese szombat este. A mérkőzés folyamán vélhetően többször is a szívükhöz kaphattak a L...

Debrecen - Megtört a kilencéves átok: óriási küzdelemben szerezte meg a két pontot a Kohász otthonában a Loki. Az év végére remek formába lendülő, legutóbbi négy mérkőzését mind megnyerő Dunaújváros csarnokában lépett pályára a DVSC Schaeffler szombat este. Mindkét együttes számára nagy volt a té...