DVSC: Szécsi Márk visszatért Debrecenbe

DVSC: Szécsi Márk visszatért Debrecenbe
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC-ben nevelkedett játékos a Puskás Akadémiától igazol kölcsönbe a Lokihoz.

Két és féléves kitérő után visszatér Debrecenbe Szécsi Márk. A 24 éves, szélsőként és támadóként is bevethető labdarúgó egy évre kölcsönbe érkezik a Lokihoz – olvasható a DVSC hivatalos honlapján.

Szécsi Márk a DVSC-ben nevelkedett, amikor az U17-es gárdához került, akkor hívták be először a korosztályos válogatottba, utána egészen az U21-es nemzeti csapatig rendszeresen tagja volt a keretnek. A 2011-es év utánpótlás labdarúgója.

A támadó 2012-ben került fel a DVSC első keretéhez, még ebben a szezonban 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Fél évet szerepelt kölcsönben Kecskeméten, majd 2015 februárjában visszatért Debrecenbe, egy évvel később pedig Nyíregyházára került, innen igazolta le tavaly nyáron a Puskás Akadémia. Az elmúlt szezonban 12 bajnoki találkozón kapott szerepet.


Mészáros Norbert
Debrecen - Mészáros Norbert, a Loki 38. életévében járó védője egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését. Érez még magában kedvet és erőt ahhoz, hogy továbbra is a pályán szolgálja a DVSC-t az 1980. augusztus 19-én született védő, Mészáros Norbert. A válogatott labdarúgó szerződése nyáron le...

Bényei Balázs
Debrecen - Hosszabb kihagyás vár a DVSC védőjére, Bényei Balázsra, akinek elszakadt a bokaszalagja – számolt be róla a klub honlapja. A tegnapi edzésen sérült meg Bényei Balázs, akinek, mint később kiderült, elszakadt a bokaszalagja. A védőt csütörtökön délelőtt megműtötték, több hónapos kihagyás...