DVSC: Szécsi érezte, hogy jobbak a Budapest Honvédnál

Értékes három pontot szereztek
Értékes három pontot szereztek - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Szécsi Márk cseppet sem bánkódik a kimaradt helyzetek miatt, inkább örül a góljának.

– Amit elterveztük, azt sikerült megvalósítani. A nagyon szervezett védekezésből kontratámadásokat indítottunk, mégpedig úgy, hogy az ellenfelet már a saját térfelén megpróbáltuk megzavarni. Az első félidő végén gólt szereztünk, a meccs végén pedig rúgtunk még egyet – összegezte Szécsi Márk a DVSC szombat este lejátszott mérkőzésén történteket.

Nem izgult

A Loki 2–0-ra múlta felül ellenfelét, a Budapest Honvédot az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés végén joggal ünnepelte kedvenceit a hazai publikum, hiszen bár a vendégek többet birtokolták a labdát, Nagy kapujára lényegében veszélytelenek voltak.

Nem úgy a DVSC, amely ezen a meccsen is a kontrákra épített, és vagy Varga, vagy Bódi, vagy Avdijaj, vagy Szécsi rendre zavart keltett Gróf kapuja előtt. Szécsi már az 5. percben megszerezhette volna a vezetést, de az ötösről, ha centikkel is, a kapu mellé továbbította a labdát. Aztán még legalább két ekkora helyzete volt a Loki csatárának, aki a meccs lefújása után cseppet sem bánkódott a kimaradt helyzetek miatt.

– Igen, három gól talán a lábamban maradt, de sikerült egyet szereznem, és győzelemmel vonulhattunk le a pályáról. A kimaradt helyzeteknél sem éreztem, hogy gond lett volna, koncentráltam maximálisan, a befejezés azonban nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem. A lényeg azonban az, hogy a végén csak betaláltam. Amikor egy–null volt az eredmény, akkor sem izgultam a végeredményt illetően. Éreztem, hogy jobbak vagyunk a fővárosi csapatnál. Igaz, ilyenkor benne van a játékban egy bekapott gól. A második félidőben Supka Attila változtatott csapata felállásán, áttértek arra a játékrendre, amelyet mi kezdettől játszottunk. Talán nehezebben álltunk helyt akkor, a Honvéd feljebb tudott jönni, de ez az időszak nem volt hosszabb néhány percnél, sikerült jól megoldani azokat a játékhelyzeteket. Hál’ istennek, sikerült még egy gólt lőnünk – mondta Szécsi. A támadó hangsúlyozta, győzelemmel akarták befejezni a hazai meccsek sorozatát, már csak a közönségük miatt is. Van azonban még egy feladatuk a hétvégén, a tabella utolsó helyén tanyázó Szombathely ellen.

Természetesen ezen is nyerni akarunk. Szeretnénk stabilizálni helyünket az élmezőnyben, az utolsó mérkőzés pedig azt el fogja dönteni, hogy a tabella hányadik helyén fogunk telelni. Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni az őszi idényben.”

KZS


Nem véletlen Szécsi Márk öröme, hiszen ő lőtte a Loki második gólját
Debrecen - Szép játékkal rukkolt elő a DVSC, mely 2–0-ra győzte le a Honvéd csapatát. Fontos összecsapást nyert meg a Loki szombaton délután: utolsó hazai meccsét vívta meg Herczeg András alakulata idén, a Budapest Honvéd gárdája látogatott a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 17. fordulójában....

Herczeg András
Debrecen – A DVSC vs. Budapest Honvéd (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Supka Attila értékelte a látottakat. Herczeg András: Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy fiatal gárda, szívük is a helyén volt, okosan és óriási lelkesedéssel játszottak a srácok, több...

DVSC vs. Budapest Honvéd
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 17. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Budapest Honvéd együttesét fogadta szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 17. forduló Debreceni VSC...