DVSC: sok fiatal kapott bizalmat, éltek is vele

Borgyos Panna három gólig jutott
Borgyos Panna három gólig jutott - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Köstner Vilmos, a Loki vezetőedzője elégedett volt a játékosok hozzáállásával.

A néhány ferencvárosi játékossal kiegészített MTK ellen játszott felkészülési meccset a DVSC Schaeffler csapata az Elek Gyula Arénában múlt hét végén. A franciaországi Európa-bajnokságon szereplő öt játékosa nélkül játszotta le a 4. Köstner-éra első edzőmeccsét a Loki. Az ellenfél „Budapest” néven szerepelt, hiszen a kontinensbajnokságon nem érdekelt FTC játékosokkal egészült ki az MTK együttese – számolt be róla a debreceni klub honlapja.

A DVSC keretében nagyon sok fiatal kapott helyet, a tinédzserkorú játékosok pedig éltek is a bizalommal, 25–24-re nyertek.

„Arra voltam kíváncsi, hogy ezután a kemény kéthetes munka után miként tudunk játszani. Bár a játékon látszott, hogy ilyen szerkezetben még nem léptünk pályára, a hozzáállással elégedett voltam. A védekezés nagyon tetszett, s a felállt fal elleni játékban is megfelelő volt a dinamika. A szélső helyzetek és a gyors indítások kihasználása miatt maradt bennem némi hiányérzet. Tetszett, hogy a rutinosabb játékosaink segítették a fiatalokat, akik nem okoztak csalódást” – értékelt Köstner Vilmos, a Loki vezetőedzője.

HBN


A magyar válogatott tagjai ünnepelnek, miután 26-25-re legyőzték Németország csapatát a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Nancyban 2018. december 9-én.
Nancy - A magyar női kézilabda-válogatott 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Nancyban, így továbbra is van esélye a továbbjutásra. A magyar csapat a csoportkörben a C jelű négyes második helyén végzett, majd a középdönt...

Kállai Ildikó és a sportolók egy csoportja
Debrecen - A fő cél, hogy a segítséggel élő személyek és az épek közelebb kerüljenek egymáshoz. Sportolók és segítséggel élők közösen töltenek el együtt egy napot, miközben játékos vetélkedőkön és sorversenyeken teszik próbára ügyességüket – erről szól a Segítséggel Élők Nemzetközi Világnapja Deb...