DVSC: remélik, kiszakad végre a gólzsák

Akt.:
Osváth Attila
Osváth Attila - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Osváth szerint együtt kell megdolgozniuk a sikerért.

Újabb megmérettetés előtt áll a DVSC csapata: az NB I. 22. fordulójában, szombaton 15.30-tól a DVTK együttese látogat a Nagyerdei Stadionba. Egyik fél sincs egyszerű helyzetben, mindkét együttesnek óriási szüksége lenne a győzelemért járó három pontra. A diósgyőriek a tabella tizedik, míg a cívisvárosiak a 11. helyről várják az összecsapást.

Ön szerint mi lesz a Debreceni VSC vs. Diósgyőri VTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Osváth Attila, a Loki jobbhátvédje a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, a mutatott játékuk alapján előrébb kellene állniuk a táblázaton. – Mindenképp győzelemre játszunk majd a Diósgyőr ellen, szeretnénk megnyerni a mérkőzést és elindulni felfelé a tabellán. Azt gondolom, a mutatott játék alapján nem itt kellene állnunk, mindössze a találatok hiányoznak. Bízom benne, hogy a borsodiak ellen kiszakad a gólzsák, és megszerezzük a három pontot. A tavaszi szezon első két meccse nem sikerült jól a számunkra, ettől függetlenül úgy érzem, összekovácsolódott a csapat. Együtt kell dolgoznunk a sikerért, a pályán többet kell tennünk és előre játékban is fejlődnünk kell. Remélem, hogy a Diósgyőr ellen már látszanak ezek a tényezők – bizakodott a játékos.

HBN


Útlezárást hoz a keleti rangadó Debrecenben

A szombaton 15.30-kor kezdődő DVSC – DVTK bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn.

DVSC vs. DVTK: keddtől kaphatók a jegyek

A DVSC labdarúgó csapata a Diósgyőr ellen, március 4.-én szombaton, 15 óra 30 perctől játssza következő hazai mérkőzését a Nagyerdei Stadionban.