DVSC: régi idők hangulatát idéznék meg a lelátón az Újpest ellen

A Vágóhíd utcán 14 éve a hó sem zavarta a Loki-szurkolókat
A Vágóhíd utcán 14 éve a hó sem zavarta a Loki-szurkolókat - © Fotó: Égerházi Péter
Debrecen – A Loki-drukkereknek köztudomású, hogy a focicsapat legfanatikusabb hívei, az ultrák, létszámukhoz képest különböző okok miatt egy ideje csak nagyon kevesen járnak a DVSC hazai mérkőzéseire. Emiatt sokan mások sem nézik a Nagyerdei Stadionban a hangulattalan találkozókat. Ezen kívánnak – egyelőre egy összecsapás erejéig – változtatni az ultrák, akik az Újpest elleni, május 6-án sorra kerülő meccsre szeretnék az eddig távol maradt Loki drukkereket mozgósítani.

„Minden régi és új cimborát szeretnénk meghívni a Nagyerdei Stadionba egy össznépi partira, amelyen a nosztalgiázásé lesz a főszerep. Akinek valamit is jelent(ett) a debreceni lelátó, az pontosan tudja milyen lehetetlen környezet az, ami körbe vesz minket hétről-hétre az új stadionban, az új rendszerben… Most visszahozhatjuk a „régi fényt” és a szenvedélyt, de ehhez az kell, hogy ne csak a száját jártassa mindenki, hanem tegyen is az ügy érdekében, és ott legyen az I. Ultras Debrecen Retro Party forgatagában.”

A mozgósítás része az is, hogy „…vedd fel a legkorábbi meccsre járó ruhádat, hozd ki a régi zászlódat, hangolódj a kedvenc kocsmádban, majd irány a stadion!”. Ehhez csak annyit, a Nagyerdei Stadionban lejátszott első Újpest elleni mérkőzésen még 20 ezren voltak, ennek most a fele is nagyon jó lenne.

HBN-ÉP


Gólzápor a pályán, buzdítás a lelátón – DVSC vs. Haladás fotókon és videókon

Több nézőt érdemelt volna a DVSC – Haladás mérkőzés a Nagyerdei Stadionban, ahol ezúttal mindkét szurkolótábor nagyon visszafogottan teljesített.