DVSC: Pintér Csaba vezeti az idei első hazai bajnokit

DVSC: Pintér Csaba vezeti az idei első hazai bajnokit
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A Vas megyei bíró a legutóbbi alkalommal is a Mezőkövesd ellen fújt a Lokinak – írja a klubhonlap.

zombaton 19.30 órakor a DVSC számára hazai pályán is megkezdődnek az idei bajnokság küzdelmei, ugyanis a szintén győzelemmel rajtoló Mezőkövesd látogat a Nagyerdei Stadionba.

A találkozó játékvezetője a 41 esztendős Pintér Csaba lesz, akinek munkáját Kóbor Péter és Becséri Gergely segíti – olvasható a dvsc.hu-n.

A Vas megyei bíróval legutóbb tavaly júliusban, az előző bajnokság 1. fordulójában találkozott a Loki, érdekesség, hogy ekkor szintén a Mezőkövesdet fogadták hazai környezetben. Az a meccs a borsodiak 2-1-es győzelmével ért véget.

Azt megelőzően a DVSC május közepi, Ferencváros otthonában lejátszott, gól nélküli döntetlennel végződő meccsén fújta a sípot.


Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata július 28-án, szombaton 19.30-tól játssza első haza bajnoki mérkőzését a Nagyerdei Stadionban, az ellenfél a Mezőkövesd Zsóry csapata lesz. Az összecsapásra már megvásárolhatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, illetve személyese...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek