DVSC: nyáron távozik Anna Punyko

Anna Punyko
Anna Punyko - © Fotó: dvsckezilabda.hu
Debrecen – Harmadik debreceni szezonjának végén búcsúzik a Lokitól az orosz átlövő – jelentette be a DVSC Schaeffler honlapján.

„Punya” 2016 nyarán szerződött a DVSC-hez, s első szezonja sikerült a legjobban. Ekkor 24 bajnokin 90-szer volt eredményes, s részese volt a Magyar Kupa bronzérem megszerzésének, a harmadik helyért vívott meccsen hét gólt lőtt a Dunaújvárosnak. A folytatásban egy makacs térdsérülés miatt már sokat hiányzott Anna, alig néhány héttel ezelőtt játszhatott újra tétmérkőzést.

Először is szeretném megköszönni a klubnak, az edzői stábnak, és a szurkolóknak, hogy feledhetetlenné tették az itt töltött három évemet, és hogy jóban-rosszban mellettem álltak”

– mondta el a Loki honlapjának Anna. „A következő szezontól egy új fejezet nyílik az életemben, de mivel az idénynek még nincs vége, száz százalékig a csapatomra koncentrálok, és minden nap azért dolgozom, hogy a Loki minél jobb eredménnyel zárja a bajnokságot. Hálás vagyok, hogy megismerhettem a várost, és fantasztikus embereket, akik körülvettek itt tartózkodásom során. Mindörökké Hajrá Debrecen!”


Debrecen - Karnik Szabina lapunknak elmondta, egyértelmű volt, hogy igent mond a megkeresésre. Sok Loki-szurkolónak csillanhatott fel a szeme, mikor megtudta, hogy a nyáron visszatér Debrecenbe Karnik Szabina, akivel egy plusz egyéves szerződést kötött a klub. A kiváló jobbátlövő 2016-ban szerződ...

Tóvizi Petra meze is gazdára vár
Debrecen - Jótékonysági aukció kapcsán állt össze a Loki és a Győr. A február 27-i DVSC Schaeffler–Győri Audi ETO KC meccset megelőzően a két klub hat mezt ajánl fel jótékonysági árverésre. Három győri és három DVSC-mezre lehet majd licitálni február 18. és 25. között, a befolyt összeggel egyenlő...