DVSC: nincs regisztráció az Újpest ellen!

Akt.:
DVSC: nincs regisztráció az Újpest ellen!
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Február elején folytatódik a DVSC szereplése a labdarúgó NB I-ben.

Az őszi szezon végére a képzeletbeli dobogó harmadik helyére fellépett Loki a télből fejest ugrik a tavaszi idénybe, hiszen már február 2-án az Újpest elleni hazai meccsen szeretné gyarapítani pontjainak számát. A lila-fehérek elleni rangadóra január 23-tól, szerdától kaphatók belépőjegyek a DVSC Shopban és online a Nagyerdei Stadion honlapján.

S amit a drukkerek közül sokan reméltek, bekövetkezett; a DVSC Újpest elleni mérkőzése nem regisztrációköteles, sőt valószínűleg a hazai összecsapások többsége sem lesz az. Mivel azonban egy korábbi büntetés miatt a nyitó meccsen a B5 és B6 szektorok zárva lesznek, helyettük a B1-B4, valamint a B7-B9 zónákat vehetik igénybe a legfanatikusabb drukkerek. A lezárt részekre szóló bérletek ezúttal a többi B-övezetbe is érvényesek.

Bár a nyitó rangadóra szerdától kezdődik a jegyárusítás, a tavaszi bérleteladás már javában zajlik online és személyesen is a Nagyerdei Stadionban. Egyéni állandó belépők már 4 400, míg családiak 4 300 forinttól kaphatók. A tíz éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Miért érdemesebb bérletet venni a napijegyhez képest?

  • A drukkerek a tavaly tavaszi hét mérkőzéshez képest az év első felében nyolcat láthatnak ugyanolyan áron, plusz az Ajka elleni Magyar Kupa mérkőzést. S ha a Loki továbbjutna a kupában, azzal nőne a hazai meccsek száma a Nagyerdei Stadionban.
  • Az új bérleteseknek az Újpest, az FTC, és a DVTK elleni három kiemelt mérkőzés megtekintéséért nem kell felemelt árat fizetniük, mint egyébként.
  • A bérlet tulajdonosa évekig biztosíthatja magának a legkedvezőbb helyet, mert minden nyáron élhet elővételi jogával.
  • Aki bérletet vesz, időt, pénzt és fáradtságot takarít meg, hiszen nem kell nyolcszor sorban állni a jegypénztáraknál!
  • A bérlettel kedvezmények járnak a DKV járataira, az Aquaticum Termál- és Élményfürdőbe, a Nagyerdei Kultúrparkba.
  • Aki állandó belépőt vesz, azzal is támogatja a DVSC-t és bizonyítja elkötelezettségét.

– DVSC –