DVSC: most nem lehet mellébeszélni, a Diósgyőrt mindenképpen meg kell verni

Akt.:
DVSC: most nem lehet mellébeszélni, a Diósgyőrt mindenképpen meg kell verni
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Ezt is megértük: szombaton 15 óra 30 perctől kiesési rangadót vív egymással a DVSC és a DVTK a Nagyerdei Stadionban.

Az utóbbi években játszottak a felek már egymással a dobogó környéki helyekért, ünnepeltük már a Loki bajnoki címét Diósgyőrben, most azonban két, a kipottyanás veszélyétől fenyegetett gárda feszül egymásnak.

Gólokat szerezni végre

Mindkét alakulat számára rendkívül fontos tehát a találkozó, a 10. helyen álló vendégek csütörtökön menesztették edzőjüket, Horváth Ferencet, helyét ideiglenesen Vitelki Zoltán vette át, a 11. debreceniek pedig egyelőre megbíznak Leonel Pontesben. Akinek könnyen forróvá válhat a kispad egy esetleges kudarc esetén. Vereségre azonban gondolni sem mernek a cívisvárosi drukkerek.

Ön szerint mi lesz a Debreceni VSC vs. Diósgyőri VTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Nincs ezen mit szépíteni, mindenképpen nyernünk kell a DVTK ellen – jelentette ki Mészáros Norbert, a Loki középső védője. – Bár hozzáteszem, ez nem lesz könnyű, mert ahogyan a mi csapatunk, úgy az ellenfél is jobb annál, mint amit a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezése mutat. Bízom benne, hogy sok szurkoló jön ki a stadionba, mert a támogatásuk sokat jelent nekünk. De akárhogyan is lesz, mindenképpen meg kell szereznünk a három pontot. Egész héten arra készültünk, hogy célravezető legyen a játékunk és gólokat szerezzünk végre. Szombaton délután senkit sem kell motiválni külön, mindannyian felfogjuk a helyzet súlyát ennek szellemében harcolunk majd a pályán – fogalmazott a rutinos labdarúgó.

HBN


A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.


Útlezárást hoz a keleti rangadó Debrecenben

A szombaton 15.30-kor kezdődő DVSC – DVTK bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn.

DVSC vs. DVTK: keddtől kaphatók a jegyek

A DVSC labdarúgó csapata a Diósgyőr ellen, március 4.-én szombaton, 15 óra 30 perctől játssza következő hazai mérkőzését a Nagyerdei Stadionban.

DVSC: remélik, kiszakad végre a gólzsák

Osváth szerint együtt kell megdolgozniuk a sikerért.Sporthírek