DVSC – Mohl Dávidot leigazoltuk, egy kapus is érkezett

DVSC – Mohl Dávidot leigazoltuk, egy kapus is érkezett
Balhátvéddel erősített együttesünk. Kurucz Péter személyében egy kapus is a Lokival készül.

Klubunk augusztus 31-ig leigazolta Mohl Dávidot, aki Kecskemétről érkezik hozzánk. Mint azt a klubvezetőktől megtudtuk, az is elképzelhető, hogy a balhátvéd hosszabb távon a DVSC-TEVA játékosa marad, de egyelőre a hónap végéig kötött szerződést. Mint ismert, a Brugge elleni első El-meccsen Korhut Mihály eltiltás miatt nem játszhat, így mindenképpen szükség volt egy balhátvédre.

Mohl Dávidot 2009 nyarán már leigazolta a Loki, de az egyik meccsen megsérült, és sokáig nem léphetett pályára. Egy évvel később kölcsönadtuk a KTE-nek, amely klub tavaly végleg leigazolta, ám a védő most visszatér egykori csapatához.

Ma délelőtt csatlakozott a DVSC-TEVA keretéhez Kurucz Péter is. A 23 éves kapus az angol West Ham United együttesének játékosa volt legutóbb. A korábbi U20-as válogatott labdarúgó 2009 februárjában szerződött Londonba az Újpesttől. A tartalékbajnoki mérkőzéseken állandó kezdő volt, egy alkalommal – méghozzá a Manchester United ellen – a Premier Ligában is védett, de a 2010/2011-es évad elején megsérült. Ősszel visszatért a kapuba, majd januárban kölcsön adták a League One-ban szereplő Rochdale csapatának.

Kurucz Péter néhány napig a Lokival készül, orvosi vizsgálaton is részt vesz, és jó esélye van, hogy a játékosunk legyen.

A 21 éves orosz támadó középpályás, Nika Pilijev még mindig a DVSC-TEVA csapatával edz, míg a német kapus, Marcel Höttecke hazautazott.

Forrás: dvsc.huSporthírek