DVSC: megvannak a Vidi elleni kupameccsek időpontjai

DVSC: megvannak a Vidi elleni kupameccsek időpontjai
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Április 16-án Székesfehérváron, április 23-án a Nagyerdei Stadionban lép pályára a Debrecen – tudatta a dvsc.hu.

Mint ismert, a DVSC labdarúgócsapata a Mezőkövesd elleni kettős sikerrel, 3-1-es összesítéssel bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, amelyben a MOL Vidi FC lesz az ellenfele.

Hivatalossá váltak a kupameccsek kezdési időpontjai: a Loki április 16-án, kedden 18 órától lép pályára a párharc első felvonásán Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban, míg a visszavágót egy héttel később, április 23-án 20 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban – tudatta pénteken a debreceniek honlapja.

Az M4 Sport csatorna mind a két összecsapást közvetíti majd.


Nemrég bajnokit játszottak, a kupában újra összecsapnak
Debrecen - Mint arról korábban beszámoltunk, a MOL Vidi a Debrecennel, a Budapest Honvéd pedig a másodosztályú Soroksárral találkozik a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. Az első meccseken – melyeket április 16-án és 17-én rendeznek – a Vidi és a Honvéd lesz a pályaválasztó. A visszavágókat egy...

Debrecen - A MOL Vidi a Debrecennel, a Budapest Honvéd pedig a másodosztályú Soroksárral találkozik a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében, dőlt el a székesfehérvári sorsoláson. A elődöntő első mérkőzéseit április 16-án és 17-én, a visszavágókat egy héttel később játsszák. Az MK-döntőt május 25...