DVSC: „Már észrevehető némi változás”

Akt.:
Bücs Zsolt
Bücs Zsolt - © Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – Bücs Zsolték próbálják felrázni a csapatot, a cél egyértelmű, bent kell tartani a Lokit.

– Természetesen meglepett a felkérés, hiszen egy fordulóval a bajnokság vége előtt nem szokták lecserélni a szakmai stábot. Ám Debrecenben most egyértelművé vált, hogy ez az egyetlen megoldás arra, hogy kirángassák az apátiából a csapatot – mondta el lapunknak Bücs Zsolt, aki pályaedzőként segíti a DVSC-t a héten.

Mint ismert, hétfőn menesztették a Loki kispadjáról Leonel Pontes vezetőedzőt, akinek helyére Herczeg András ugrott be. Az ideiglenes stáb Bücs Zsolttal és Györky Gáborral egészül ki. Rájuk vár az a feladat, hogy benntartsák a Debrecent az első osztályban.

– Sok szép sikert éltünk meg a Lokival, szép emlékeim vannak a gárdáról, így ha hívják, szívesen jön az ember segíteni, ugyanakkor az tény, hogy nem könnyű a feladat. Sorsdöntő összecsapás vár ránk szombaton a DVTK ellen, a lényeg, hogy pontot szerezzünk! Már a hétfői tréninget is mi tartottuk, próbáljuk felrázni a fiúkat, más típusú foglalkozásokat tartunk, mint Pontesék. Úgy látom, jót tesznek a csapatnak az új impulzusok, már észrevehető némi változás. Egy hét alatt nem lehet csodát tenni, felkészülünk a Diósgyőrből, de a lényeg most az, hogy a srácok fejben rendben legyenek – fogalmazott Bücs, akitől arról is érdeklődtünk, valóban egy meccsre szól-e a megbízatás. – Hogy őszinte legyek, ez érdekel most a legkevésbé. Itt vagyunk, dolgozunk, és csak a célra koncentrálunk! – jelentette ki.
Bücs Zsolt az elmúlt idényben az NB III-as Ajka együttesét irányította, és épp múlt héten döntött úgy, itt az ideje a váltásnak. Mint megtudtuk, a tréner folyamatosan nyomon követte a Loki sorsát, és nagyon sajnálta a csapatot, illetve a szurkolókat, hogy ilyen mélyrepülést kellett átélniük. Nyilván rákérdeztünk, mit gondol a gyengébb szereplés okáról, de korrektül csak annyit felelt, kívülről könnyű lenne okoskodni, de ő ezt nem szeretné megtenni.

Egyébként biztosan nincs olyan DVSC-drukker, aki ne ismerné Bücs Zsolt nevét, hiszen 2007 és 2010 között szintén pályaedzőként tevékenykedett a piros-fehéreknél, és ő is nagy szerepet vállalt abban, hogy a cívisvárosiak feljutottak a Bajnokok Ligája főtáblájára.

HBN



DVSC: Herczeg András váltja a kispadon Leonel Pontest

A Diósgyőri VTK ellen már a korábbi klubmenedzser irányítja a Lokit.

 


„Ebbe most bele kellett állni”

Debrecen – Herczeg András elmondta, számára nem volt kérdés, hogy megpróbál-e segíteni a DVSC-n.

 


DVSC: tudják, hogy csak egy meccs az élet

Debrecen – A DVSC az utóbbi évek legfontosabb mérkőzését játssza le szombaton este a Diósgyőr ellen.



A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .