DVSC: Laczkóról hallani, de vélhetően mégsem jön

Akt.:
DVSC: Laczkóról hallani, de vélhetően mégsem jön
© Fotó: HBN-archív
Debrecen - A labdarúgó NB I-ben 7. helyen álló Paksi FC-nél ezen a télen sem várható nagy változás a játékoskeretben – írja az nso.hu. Mindez azért érdekes számunkra, mert többen tudni vélik, hogy az egyik távozó Tolna megyei labdarúgó Debrecenbe teszi át székhelyét. A korábbi Loki-játékosról, Laczkó Zsoltról van szó.

A játékos 2016 nyarán Békéscsabáról szerződött Paksra, majd fél évvel később kölcsönadták a Honvédnak, előbb 2017 nyaráig, majd újabb fél évre, decemberig. Mint arra az országos sportnapilap rávilágít, a bal szélen a középpályán és a védelemben is bevethető futballistának az idén júniusig szóló szerződése értelmében a téli felkészülést már újra Pakson kellene kezdenie, ám Csertő Aurél vezetőedző állítólag nem számol vele.

Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy Laczkónak felajánlják közös megegyezéssel a szerződésbontás lehetőségét. A 31 éves játékos ezzel szabadon igazolhatóvá válhatna, és olyan klubhoz szerződhetne, amelynél játéklehetőséget kap. Amúgy ősszel a Honvédban 13 mérkőzésen szerepelt Erik van der Meernél, kérdés, az új edző, Supka Attila számítana-e rá.

Hallottunk olyan verzióról is, mely szerint Laczkó újra a Lokinál köthet ki, de információink szerint erre kevés az esély.

HBN


Hamarosan eldől, hol folytatja Mészáros (fehérben)
Debrecen - A DVSC támadója kölcsönben a Haladásnál szerepelt, elképzelhető, hogy végleg Szombathelyre kerül. Mint ismert, a Loki egy esztendővel ezelőtt kölcsönadta labdarúgóját, Mészáros Karolt a Szombathelyi Haladásnak. A kontraktus most lejárt, s a Vas megyei együttes szeretné végleg megszerez...

Ferenczi János számára családi körben telt a karácsony
Debrecen - Ferenczi János számára már nagyon hiányoznak a labdás edzések. Egy héttel később indul a DVSC balhátvédje, Ferenczi János számára a tavaszi szezon, ugyanis a tavalyi utolsó, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában kiállította a játékvezető. - Sajnálom, hogy így alakult, hi...