DVSC: ketten is debütáltak az NB I-ben

Kinyik Ákos
Kinyik Ákos - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Kinyik Ákos és Csősz Richárd először játszott az élvonalban.

Szombaton, a Pakson 1-1-es döntetlennel végződött bajnoki mérkőzésen két labdarúgónk is első alkalommal játszott az élvonalban: Kinyik Ákos végig a pályán volt, míg Csősz Richárd a hosszabbításban állt be.

Mindkét labdarúgó a DVSC-ben nevelkedett. Csősz Richárd télen került fel az első kerethez, elutazott a csapattal a portugáliai edzőtáborba is, de tavasszal még nem sikerült bemutatkoznia a legmagasabb osztályban. Kinyik Ákos idén nyáron kölcsönből tért vissza Budaörsről, ahol alapember volt, 35 találkozón kapott szerepet az NB II-es csapatnál.

Forrás: dvsc.hu


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - Szima Gábor, a DVSC elnöke a helyszínen tekintette meg a Paks ellen találkozót, ahol mondott pár szót a klub következő igazolásáról is. - A jövő héten egy középcsatárt igazol a Loki. A játékos már megérkezett Debrecenbe, jelenleg orvosi vizsgálatai folynak - mondta Szima Gábor a Hajdú-...

Fotó: Halmai Balázs
Debrecen - DVSC megszerezte első bajnoki pontját Pakson az idényben, ám a győzelem is benne volt a pakliban. Mint azt minden debreceni futballszurkoló pontosan tudja, nem kezdte ideálisan az OTP Bank Ligát a hétszeres bajnokcsapat, ugyanis a Mezőkövesdtől, illetve a Szombathelyi Haladástól is egy...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sporthírek