DVSC juliális szerda helyett szombaton!

A korábban meghirdetettel ellentétben nem július 7-én – a Szuperkupa döntő napján -, hanem július 3-án, szombaton tartják meg a labdarúgó bajnokcsapat juliálisát, ahol a szurkolók végre nagy számban találkozhatnak kedvenceikkel az Oláh Gábor utcai Sportcentrumban.

A programváltozás oka, hogy a DVSC-TEVA Videoton FC Szuperkupa döntőt kiemelt kockázatúnak minősítették, ezért kellett elválasztani a két rendezvényt egymástól.

A DVSC Futball Szervező Zrt. a szombati eseménnyel kíván lehetőséget biztosítani az idén minden trófeát – bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa – elhódító együttes szurkolókkal való találkozására, amely a három idegenbeli siker miatt korábban elmaradt.

A szervezők lelkesen dolgoznak a szombaton 14-től 20 óráig tartó program egyeztetésén, amely a tervek szerint a következőket foglalja magában:

– Délután két órától négy csapat (köztük a szurkolók együttesének) kispályás labdarúgó tornája az Oláh Gábor utcai műfüves pályán,

– Ajándéktárgyak, köztük a BL-es termékek árusítása egynapi akciós áron, óriási kedvezménnyel

– Fényképezési lehetőség a három kupával és a játékosokkal, dedikálás

– Szellemi vetélkedő szurkolóknak a DVSC történetéről,

– Ügyességi vetélkedők (11-es rúgás, félpályás ívelések kapura, távrúgás) gyermekeknek és felnőtteknek értékes jutalmakkal, stb.

Természetesen étel-, és italfogyasztásra is bőségesen majd nyílik lehetőség, a jó hangulatról pedig szórakoztató zene gondoskodik a 16 órakor kezdődő Németország – Argentína világbajnoki negyeddöntőig, amelynek megtekinthetősége érdekében a szervezők mindent megtesznek a klubház melletti területen.

Ezt követi a hat órakor kezdődő DVSC-TEVA – Gaz Metan Medias (román I. oszt.) nemzetközi barátságos találkozó a jövő szerdai Szuperkupa döntőre való felkészülés jegyében.

A DVSC Oláh Gábor utcai klubházában viszont már mától megkezdődik a szezonbérletek árusítása (naponta 10-18 óráig), melyek megvételére, szombaton, a juliális idején 15 óráig lesz lehetőség.