DVSC: jól ment a bunyó Horvátországban

Debrecen – A Horvátországban zajlott, a hazai és a vendég magyar junior válogatott közötti csapattalálkozón Bernáth Attila nyert 50 kilóban, Bernáth Laci (48) és Lakatos Csaba (+80) pedig remekül helytállt.

Utóbbi egy Európa-bajnoktól kapott ki, de nagy csata során, Laci viszont a magyar stáb egybehangzó véleménye szerint is győzött, ám a pontozók nem gondolták ugyanígy. A srácok már utaznak is haza, hiszen villámlátogatáson vettek részt. Szakmailag hasznos, a sportolók fejlődése szempontjából fontos meccseket vívtak külföldön. Szép volt, fiúk!

Salánki László edző kapta a híreket Ráth Miklóstól, a csapattal tartó Vasas trénertől.

Eszerint Bernáth Attila sima győzelmet aratott, amihez nem férhetett kétség. S ami fontos, nemcsak az eredmény remek, de a magyar válogatott edzői is elégedettek voltak azzal, amit mutatott Attila. Lakatos Csaba nagy adok-kapok mérkőzést vívott a horvátok korosztályos Európa-bajnokával, de a záró menetben Csabi beszedett pár pofont, ami után a magyar válogatottal tartó MTK-s edző, Drexler Géza feladta a küzdelmet, hogy óvja egy esetleges sérüléstől. Bernáth László meccse a magyarok szerint simán a miénk volt, jól bunyózott a DVSC öklözője, ám horvát ellenfele kapta meg a győzelmet a pontozóktól.

– Koppányi Szabolcs –
dvscboxing.hu

Címkék: , , ,