DVSC: Herczeg András igazi cserekirály

A két kulcsember, Takács Tamás és Herczeg András a Mezőkövesd elleni meccsen
A két kulcsember, Takács Tamás és Herczeg András a Mezőkövesd elleni meccsen - © Fotók: Kovács Péter
Debrecen – A legtöbb edző hátrányban belenyúl a meccsbe. De mint ahogy arra az m4sport.hu felhívja a figyelmet: a Loki mestere nem csak hogy belenyúl a mérkőzésbe, többnyire nyerő embereket küld be.

Mint ismert, a Debrecen 2-2-es döntetlent játszott a Mezőkövesd vendégeként az OTP Bank Liga 13. fordulójában szombaton. A DVSC már a meccs elején vezetett, de a Kövesd fordítani tudott, a döntetlenhez Takács Tamás góljára volt szükség. Takács a 67. percben állt be csereként, és a 86. percben talált a kapuba. Külön érdekesség, hogy a gólpasszt a szintén csereként beálló Albion Avdijaj osztotta ki neki.

Herczeg András az eddigi fordulókban is sokszor bizonyította, mennyire jó érzékkel nyúl bele a mérkőzésbe. Az m4sport.hu össze is szedett pár példát:

  • Az első fordulóban Ezequiel Calvente a 60. percben állt be, 18 perccel később pedig ő szerezte a győztes gólt.
  • Az 5. fordulóban már 3-1-re vezetett az MTK Debrecenben, amikor jött Takács, és csereként beállva szépített. A hajrában végül a győztes találat is meglett.
  • A 9. fordulóban a szünetben még a Kisvárda vezetett, de a félidőben becserélt Takács duplájával jelentős szerepet vállalt a győzelemből.
  • Az elmúlt fordulóban Avdijajt a 69. percben, 1-1-es állásnál küldte be Herczeg András, és a koszovói játékos két perccel később győztes gólt szerzett.

A DVSC az eddig begyűjtött 21 pontjából 12-t a cseréknek, illetve Herczeg András döntéseinek köszönhet.

Forrás: m4sport.hu


Hiába vezetett, a végén a Lokinak kellett kapaszkodnia a pontért
Debrecen - Bár a Loki korán megszerezte a vezetést Mezőkövesden, de a végén örülnie kellett a döntetlennek is. Nem véletlenül nyilatkozta lapunknak a kövesdi bajnoki találkozó előtt Herczeg András, a DVSC vezetőedzője azt, hogy az ellenfél jó futballt játszik, és vélhetően mindkét gárda a győzele...

Mezőkövesd vs. DVSC
Debrecen, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 13. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 13. forduló ...