DVSC: „győzelem vagy halál” a lilák elleni meccsen

Ioan Filip
Ioan Filip - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Négy körrel a vége előtt kieső helyen áll a DVSC együttese az OTP Bank Ligában, s mivel a vetélytársak egyelőre nem akarnak látványosat botlani, a debreceniek sem nagyon hibázhatnak a szezon végéig. Az említett négy fordulóban az első ellenfél szombaton a Nagyerdei Stadionban az Újpest FC lesz.

– Csakis a három pont az elfogadható számunkra – nyilatkozta a DVSC honlapjának a román középpályás, Ioan Filip. – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Harcolnunk kell, és száz százalékot nyújtanunk a győzelem érdekében. Nehéz meccs lesz, nagy nyomás lesz rajtunk, de nyernünk kell, mindegy, hogyan, mindegy, ki rúgja a gólt. A saját kezünkben van a sorsunk, ha mind a négy meccsünket megnyerjük, akkor bent maradunk. Ha nem, akkor a többi csapaton is múlik.

HBN


Videó: Éljük át újra együtt a régi meccsek varázsát!

Egy 2009-es összeállítás (készítette: Égerházi Péter) az ultrák vezette DVSC-szurkolókról, akik egyenesen a Bajnokok Ligája csoportkörébe biztatták a debreceni csapatot. Ez a hangulat nagyon hiányzik a Nagyerdei Stadionból, ezért az ultrák felhívásukkal ebből szeretnének visszacsempészni valamit a lelátóra a május 6-ai Újpest elleni találkozón.