DVSC: Georges Leekens az akadémián is járt

DVSC: Georges Leekens az akadémián is járt
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kupamérkőzés előtt megnézte az edzőközpontot.

Kedden Debrecenben járt Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki elsősorban a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-mérkőzésre érkezett, de a találkozó előtt kilátogatott a labdarúgó akadémiára is Patrick De Wilde pályaedző és Szélesi Zoltán, az U17-es nemzeti csapat edzőjének társaságában. A szakembereket Szalánczi Zoltán, a DLA operatív igazgatója vezette körbe – olvasható a DVSC hivatalos honlapján.

– Georges Leekens és kísérői közel egy órát töltöttek az akadémián, ez idő alatt bemutattam a létesítményt, majd egy kötetlen beszélgetés keretein belül ismertettem a képzésünk legfőbb irányvonalait és az elképzeléseinket. Belenéztünk az éppen zajló utánpótlás-edzésekbe, gratulált a lehetőségeinkhez, majd távozása előtt néhány korosztályos edzővel is váltott pár szót – tudta meg a klubhonlap Szalánczi Zoltántól.


Nem sikerült a döntőbe jutás
Debrecen - A Puskás Akadémia 4–2-es összesítéssel jutott be az MK-döntőbe. Szinte reménytelen helyzetből várta a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját a DVSC együttese kedden a Puskás Akadémia ellen, hiszen a házigazdák az első meccset nagyon elrontották, két héttel korábban négy gólt kaptak Felcsút...További hírek a Sport kategóriából