DVSC: fontos, ki lövi az első gólt

Akt.:
DVSC: fontos, ki lövi az első gólt
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Varga Kevinék szombaton a Vidi vendégei lesznek, és szeretnének veretlenül távozni.

Két hétig szüneteltek az OTP Bank Liga küzdelmei, ugyanis a magyar válogatott két Európa-bajnoki selejtezőt is lejátszott az elmúlt napokban a szlovákok, illetve a horvátok ellen. A DVSC két győztes bajnoki (a Mezőkövesd és a DVTK ellen), illetve egy sikerrel megvívott Magyar Kupa-mérkőzés (ugyancsak a kövesdiekkel szemben) után vágott neki a bajnoki pauzának.

Akár egy csúnya találattal is

– Nem mondhatom, hogy jól jött nekünk a szünet, hiszen két győztes NB I-es meccs után vagyunk, de természetesen ezzel nem foglalkoztunk, hanem igyekeztünk kihasználni a mérkőzésmentes időszakot – mondta el a Naplónak Varga Kevin, a Loki középpályása. – Az edzések mellett volt alkalmunk egy csapatépítő airsoftozásra is, ami mindig jót tesz a hangulatnak. Úgy vélem, készen állunk az újabb feladatokra – nyilatkozta a futballista.

Az első kihívásra szombaton 19.30-kor kerül sor a bajnoki címvédő Mol Vidi FC otthonában.

Ön szerint mi lesz a Mol Vidi FC vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Az ország egyik legjobb együttesével találkozunk, azonban egyetértek csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel véleményével, amelyet a klub honlapján fejtett ki, hogy a nyomás inkább a házigazdán lesz a hétvégén. Persze, nekünk sem mindegy, milyen eredményt érünk el, ugyanis a dobogóért harcolunk továbbra is, de kétségkívül a hazaiakon lesz a győzelmi kényszer. Bízom abban, hogy sikerült ponttal, akár hárommal távoznunk Székesfehérvárról, de a Vidi számtalanszor bizonyította, hogy nagyon erős gárda. Fontos lesz, melyik fél szerzi az első találatot, mert a Vidi ellen nagyon nehéz hátrányban futballozni. Remélem, mi kezdjük jobban a meccset, bátran kell játszanunk, ugyanakkor nem nyílhatunk ki felelőtlenül hátul – fogalmazott Varga Kevin.

A 21 éves játékos a két együttes legutóbbi fehérvári összecsapásán szép gólt rúgott, ám a Vidi az utolsó percekben kiegyenlített.

– Jó visszaemlékezni arra a mérkőzésre, bár sajnálom, hogy nem sikerült végül győznünk. Remek lenne, ha akár csak egy csúnya góllal is, de most mi nyernénk.

TN


Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően folytatódik a hajsza az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában egyaránt. A DVSC először a címvédő Mol Vidi otthonában lép pályára szombaton este fél nyolctól. A mérkőzésre elővételben már kaphatók az 1500 forintos vendégbelépők a www.meccsjegy.mlsz.hu we...