Ökölvívás

2020.04.09. 20:44

Félmaratont futott a DVSC bunyósa

Edzésképpen nemrég egy félmaraton lefutására vállalkozott Bernáth Attila.

Fotó: dvscboxing.hu

Bár a tokiói olimpiát egy évvel elhalasztották, Bernáth Attilának még van esélye arra, hogy részt vehessen az ötkarikás játékokon 2021 nyarán. A kemény edzésekkel tehát nem szabad leállnia, az ökölvívó mindent megtesz azért, hogy elérje a célját – írja honlapján a DVSC Boxing.

„Már többször lefutottam a 21 kilométert. Azt tervezem, hogy javítok az időeredményen, illetve ezután rövidebb távokra vállalkozok. Legutóbb Debrecentől Hajdúhadházig futottam, ez körülbelül 21 kilométer. Ezt a távot 1 óra 40 perc alatt sikerült teljesítenem, ami nem a legjobb, de majd alakul. A forgalomban futottam, vagyis az úton, meg a bicikliúton. Egyfelől edzésnek szántam, másrészt amúgy is szeretném jó kondiban tartani magamat. Emellett Salánki Laci bá' kiírt nekem egy edzésprogramot, azt hetente háromszor megcsinálom, jelenleg így készülök és tartom formában magamat” – nyilatkozta Bernáth Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában