DVSC: egyszer itthon, kétszer idegenben

DVSC: egyszer itthon, kétszer idegenben
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapatára még három forduló vár az OTP Bank Ligában.

Szombaton délután öt órától megyei rangadóra kerül sor Balmazújvároson, melyre a DVSC szurkolói kártyával rendelkezők elővételben a meccsjegy.mlsz.hu-n és a Ticket Express jegyirodáiban válthatják meg belépőiket a korlátozott számú vendégszektorba. Ha a rangadó napjára marad még jegy, azt 16 órától lehet az újvárosi vendégpénztárakban megvásárolni.

A Loki ezt követően május 27-én, vasárnap délután öt órától játssza utolsó hazai bajnoki mérkőzését a szezonban. Ekkor ismét a Puskás Akadémia csapata érkezik a Nagyerdei Stadionba, amely alig egy hete a DVSC-t kiverve jutott a Magyar Kupa döntőjébe. Itt a visszavágás lehetősége, a bajnokságban nagyon sokat jelenthet a három pont begyűjtése, hisz a bajnoki bronzéremért a Honvéd, a Paks és az Újpest csapataival kell megküzdenie a Debrecennek.

A felcsútiak elleni hazai bajnokira már május 16-án, szerdán 10 órától megkezdődik a jegyárusítás elővételben online a nagyerdeistadion.hu-n, személyesen pedig a DVSC ajándékboltban.

Hogy ki lesz a harmadik az OTP Bank Ligában, az minden bizonnyal június 2-án, az utolsó fordulóban dől el, amikor a Loki Újpestre látogat.


Varga Kevin
Debrecen - Megszerezte idei első hazai győzelmét a Loki, Varga Kevin szerint egyáltalán nem érdemtelenül. A kiesés rémétől fenyegetett Diósgyőr volt a DVSC vendége szombaton délután a Nagyerdei Stadionban. A házigazdák szintén győzelmi kényszerben léphettek pályára, hiszen azon túl, hogy harcban ...Sporthírek