DVSC: egy meccsel csökkentették Jovanovic büntetését

Akt.:
Aleksandar Jovanovic
Aleksandar Jovanovic - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Három bajnoki találkozót kell kihagynia a DVSC középpályásának.

Mint ismert, az őszi szezon utolsó fordulójában rendezett Diósgyőr-DVSC bajnoki találkozón két debreceni labdarúgót is kiállított Bognár Tamás játékvezető. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága akkor Ferenczi Jánost egy, Aleksandar Jovanovicot pedig négy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta.

Az esettel kapcsolatban klubunk – a szabályok adta lehetőségekkel élve – fegyelmi tárgyalás megtartását kérte, amelyre kedden került sor.

– A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy meccsel enyhítette Aleksandar Jovanovic büntetését. A testület figyelembe vette a labdarúgó sportszerű múltját – tudta meg a Loki honlapja dr. Róka Géza cégvezetőtől, aki a játékossal együtt személyesen jelen volt a tárgyaláson.

– A bizottság Ferenczi János egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását változtatás nélkül fenntartotta.

Mindez azt jelenti, hogy Ferenczi Jánosnak a Balmazújváros elleni bajnokit kell kihagynia, míg Aleksandar Jovanovic ezen kívül a Puskás Akadémia és az Újpest ellen nem léphet pályára.


Aleksandar Jovanovic
Budapest, Debrecen - A DVSC fellebbez a kiállított Jovanovic ügyében meghozott döntés ellen. A legutóbbi, Diósgyőr–DVSC bajnoki találkozón két debreceni játékost is kiállított Bognár Tamás játékvezető – írja a dvsc.hu. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a héten döntött a két kiállít...