DVSC: egy hét, két mérkőzés

DVSC: egy hét, két mérkőzés
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata a Budapest Honvéd elleni bajnoki győzelmet követően sem áll meg, kedden kupaviadalt, szombaton bajnoki rangadót vív a Nagyerdei Stadionban.

A Loki a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Puskás Akadémiát fogadja kedden este nyolc órától. Az első meccsen a Debrecen 4-0-s vereséget szenvedett Felcsúton, de a tekintélyes hátrány behozásához hátha erőt ad a hétvégi kispesti győzelem. A keddi összecsapásra a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek, míg a VIP belépőket 5000 forintért lehet megvásárolni.

A kupamérkőzés után szombaton délután öt órától bajnoki rangadót rendeznek a stadionban, a Loki a Diósgyőr csapatát fogadja az OTP Bank Liga 30. fordulójában.

A miskolciak legutóbb a Mezőkövesdet látták vendégül az új DVTK-stadionban, ahol 1-0-s vereséget szenvedtek, így nem sikerült elmozdulniuk a kiesési zónából.

Mivel a DVSC a bajnoki dobogóra pályázik, a Diósgyőr pedig a kiesés ellen harcol, mindkét csapat legfőbb célja a három pont megszerzése, így kiélezett összecsapásra lehet számítani.

A Loki e heti két mérkőzésére már kaphatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC Shopban.

Kedden a stadion 19 órakor nyit, a szurkolóknak érdemes időben megváltani belépőiket az ajándékboltban vagy a stadion pénztáraiban.


A Loki 99-ese harcos futballal rukkolt elő már egy héttel korábban is
Debrecen - „Szorgos hangyaként mindenki odatette a maga részét a játékban. Emiatt tudtunk sikeresek lenni.” A focit gólra játsszák – állapította meg a Budapest Honvéd–DVSC NB I-es labdarúgó-mérkőzés lefújása után Supka Attila, a hazai csapat edzője, utalva arra, hogy a Honvéd hiába játszott fölén...

Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen - A DVSC az idényben ötödször találkozott bajnoki-, vagy kupameccsen a Honvéddal, négyszer megverte. A harmadik helyről lemondani még mindig nem hajlandó együttesek találkoztak szombaton délután a kispesti Bozsik-stadionban. A DVSC egy hazai, Vasas ellen elszenvedett vereséget követően...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek