DVSC: az eszük helyett a szívük

Vantara-Kelemen Éva több szép gólt is lőtt
Vantara-Kelemen Éva több szép gólt is lőtt - © Fotó: Matey István
Debrecen – Vantara-Kelemen Éva szerint sokszor elragadta őket a hév, higgadtabban kellett volna játszaniuk.

Nem adta magát könnyen a DVSC Schaeffler csapata szerdán este a Hódosban a Siófok ellen. Remekül kezdte a bajnokit a Loki, mely 3–0-ra is vezetett a külföldiektől hemzsegő vendég gárdával szemben. Azonban elkezdtek kapkodni Köstner Vilmos tanítványai, s így fél­időben már 15–12-es hátrányban voltak. A második játékrészben 18–18-at is mutatott az eredményjelző, ám a nemzetközi kupában is érdekelt Siófok be tudta biztosítani a győzelmét, 31–25-re nyert a Balaton-parti egylet.

Sokat léptek előre

A piros-fehérek csapatkapitánya, Vantara-Kelemen Éva is egyetértett abban, hogy álomszerűen kezdtek, csak utána, mint mondta, sokat hibáztak, s ezt ki is használta rutinos riválisuk. – Elkapkodtuk a támadásainkat, olyan sanszot adtunk nekik, amellyel éltek is. Higgadtabban kellett volna játszani, de sokszor az eszünk helyett a szívünk vitt minket előre. Próbáltuk a tudásunk legjavát nyújtani, mi is érezzük, több lehetett volna ebben a találkozóban, de ez most így alakult. Látni kell, hogy elindultunk egy úton, sokat léptünk előre, de van még hova fejlődni. Náluk a cserék többet tudtak hozzátenni a meccshez, mi most ezen a téren nem dicsekedhetünk. Ők a nemzetközi kupában is harcban vannak, ami egy másik szint – vélekedett a DVSC szélsője.

A Loki – 14 lejátszott összecsapása után – a tabella hatodik helyén áll 15 ponttal. A mezőny pedig olyan sűrű, hogy a folytatásban sem számíthatnak egyetlen könnyű derbire sem a debreceniek.

SZADÓ


Lotte Grigel (labdával) lövései is nehezen találtak utat a siófoki kezek erdejében
Debrecen - Jó kezdés után egyre többet hibázott a Loki, s a kiváló erőkből álló Siófok megbüntette. Rangadót rendeztek szerdán a Hódosban, a DVSC Schaeffler a tabellán harmadik Siófok együttesét fogadta. A hazaiak számára nagy volt a tét: egyrészt az otthoni veretlenség megőrzése, másrészt egy es...

Debrecen - A női kézilabda NB I. 2018/19-es szezonjának 14. fordulójában a DVSC Schaeffler a Siófok együttesét fogadta szerdán 18 órától a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Női kézilabda NB I., 14. forduló DVSC Schaeffler vs. Siófok KC 25 - 31 (...