DVSC: „Az első döntőnk jön”

Akt.:
DVSC: „Az első döntőnk jön”
© Fotó: Derencsényí István
Debrecen – Aleksandar Jovanovic úgy véli, ha nem nyernek szombaton az Újpest ellen, az felér egy katasztrófával.

Újpest, Ferencváros, Honvéd és DVTK – ezek a DVSC ellenfelei a hátralévő négy NB I-es bajnoki fordulóban, az említett gárdák ellen kellene kiharcolniuk a bentmaradást a nagyon nehéz helyzetben lévő lokistáknak. A nemrég még szebb napokat megélő piros-fehérek az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen és pokoli kemény sorozat előtt állnak.

Az első akadályt szombaton 18 órától (élőben: www.haon.hu) kellene megugrani az újpestiek ellen a Nagyerdei Stadionban.

Csak a győzelem

– Egyelőre csak a szombati mérkőzéssel foglalkozunk, úgy is fogalmazhatnék, hogy az első döntőnk jön – mondta a Naplónak a Debrecen bosnyák középpályása, Aleksandar Jovanovic. – Ez az utolsó esélyek egyike, most ez a legfontosabb, csak a győzelem az elfogadható tőlünk – szögezte le a futballista.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az ultrák „retro partyt” hirdettek meg, azaz hívnak, hogy mindenki álljon közéjük a B-középbe egy-egy régi mezében, sáljával felszerelkezve, vagy hozza magával a sok éves drapériáját. Vélhetően többen lesznek a lilák ellen, mint általában szoktak lenni a stadionban.

Ön szerint mi lesz a DVSC vs. Újpest mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kellenek a szurkolók

– Mindenki nagyon örül a csapatban, hogy várhatóan jó hangulat lesz a meccsen és sok szurkoló jön ki, hiszen szükségünk van a biztatásukra. Csak együtt mászhatunk ki abból a bajból, amiben most a Loki van – fogalmazott „Jova”, aki szerint a nagyon veszélyes alakulattal találkoznak. – Remek együttes lesz az ellenfelünk, amely sokszor tetszetősen játssza a futballt, vigyáznunk kell a támadásaikra, ez nem is kérdés. Ennek ellenére nekünk meg kell őket fognunk, 100 százalékot nyújtva kell a pályán hajtanunk az utolsó percig. Csak a győzelem elfogadható, minden más eredmény katasztrófával érne föl. Bízom benne, hogy örömet tudunk szerezni a drukkereinknek a három pont megszerzésével, aztán pedig harcolnunk kell tovább a bentmaradásért – zárta Jovanovic.

HBNFour final következik

Nincs elírás a címben, a Loki számára sajnos nem a Final Four, hanem four final, azaz négy döntő következik a következő hetekben. Bár olyan hangok is akadnak, amelyek szerint ha kiesne a jelenleg az utolsó előtti helyen tanyázó DVSC futballcsapata, akkor végre jönne a megtisztulás az NB II-ben, s egy megújult, szerethető Debrecent láthatnánk újra a pályán. Én ebben nem hiszek. Tamás Nándor írása.


DVSC: „győzelem vagy halál” a lilák elleni meccsen

Négy körrel a vége előtt kieső helyen áll a DVSC együttese az OTP Bank Ligában, s mivel a vetélytársak egyelőre nem akarnak látványosat botlani, a debreceniek sem nagyon hibázhatnak a szezon végéig. Az említett négy fordulóban az első ellenfél szombaton a Nagyerdei Stadionban az Újpest FC lesz.


Másképp közlekedünk a Loki-meccs ideje alatt

Forgalomkorlátozásra és ellenőrzésekre kell számítani 2017. május 6-án Debrecenben.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek