DVSC: alkalmi helycsere a B8-as bérleteseknek

DVSC: alkalmi helycsere a B8-as bérleteseknek
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Nagy érdeklődés övezi a szombati DVSC-FTC labdarúgó rangadót, amely minden bizonnyal élvezetes küzdelmet tartogat.

Több dologban is rendhagyó lesz a mérkőzés. Egyrészt, mert a megszokott kora esti időponttól eltérően délután két órakor kezdődik. (Közvetlenül ebédidő után, ezért érdemes online megvenni a jegyet, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban sorban állni.) Másrészt a legvérmesebb Loki-drukkerek – akárcsak két hete – ezúttal is a B8-as szektorban foglalnak helyet. Éppen ezért a klub felajánlja az itteni, alig több mint félszáz bérletesnek, hogy ha óhajtják, a magasabb értékű C1-es zónában is megtekinthetik a meccset. Szándékukat jelezzék a beléptetésnél és a rendezők gondoskodnak a bejutásukról.

Aki ezidáig nem vásárolt tavaszi bérletet, az szombat estig online, vagy személyesen az ajándékboltban még pótolhatja.

Ne feledjük: péntektől vasárnapig a DVSC labdarúgó bérletek, és a Fradi elleni meccs jegyei kedvezményt biztosítanak a Nagyerdei Gyógyfürdőben, valamint szombaton az állatkertben! A DKV villamos-, autóbusz és troli járatain pedig a meccsnapon 11-től 19 óráig ingyen lehet közlekedni.

Jelenleg a szombati csúcstalálkozóra irányul a reflektorfény, de ne feledkezzünk el a következő csatákról sem! Jövő héten kedden este fél 7-kor Ajkán találkozik először az NB-III-as hazai csapat a Lokival a Magyar Kupában. Erre jegyek már kaphatók a meccs napjáig ezer, illetve diákoknak ötszáz forintos áron a DVSC Shopban. Február 23-án, szombaton Pakson küzdenek a fiúk a bajnoki pontokért, majd 26-án, kedden délután három órától esedékes az Ajka elleni kupavisszavágó a Nagyerdei Stadionban.

– DVSC –


Debrecen - Forgalomkorlátozásra kell számítani 2019. február 16-án Debrecenben. Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-én 14 órától rendezik meg a DVSC – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk - köz...

Debrecen - Igazi rangadónak ad otthont a Nagyerdei Stadion szombaton 14 órától, hiszen az éllovas Ferencváros érkezik Debrecenbe az OTP Bank Liga 21. fordulójában. A zöld-fehérek kilenc ponttal a Videoton előtt állnak az élen, a 2018-2019-es szezonban eddig mindössze három vereséget szenvedtek. L...