DVSC: a Vasas a következő

Akt.:
DVSC: a Vasas a következő
© Illusztráció: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata következő idegenbeli bajnoki mérkőzésén a Vasas ellen lép pályára november 25-én, szombaton 15 óra 30 perctől az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A találkozót az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik, mivel az angyalföldiek létesítménye jelenleg felújítás alatt áll.

A mérkőzésre elővételben már megvásárolhatók a belépők online az MLSZ jegyértékesítő oldalán, a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, amihez vendég klubkártya megadása szükséges. Budapesten is lehetőség van elővételes jegyvásárlásra csütörtökön 17-19-ig, illetve pénteken 10-14-ig és 17-19-ig a Hajdú utcai pénztárkonténerben.

A DVSC a Videoton csapatát látta vendégül az NB I-es bajnokságban
Debrecen - Kinyik szerint a harmadik gólig partiban voltak, bár leginkább csak az eredmény után futottak. Hazai pályán öt gólt kapni, és erre csak kettővel válaszolni, nem tűnik túlságosan acélos teljesítménynek. Ennek ellenére pörgős, látványos, időnként a játék egyéni és csapatteljesítményének ...

Fontos információ, hogy a hétfői (november 20-i) és a pénteki (november 24-i) Nemzeti Sportban található kuponnal 50 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni a jegyeket elővételben a Hajdú utcában, valamint a mérkőzés előtt a Szusza Stadion jegypénztárában!

A stadion pénztárai szombaton 13.30-kor nyílnak a vendégszurkolók részére, a tikettek egységesen 1200 forintba kerülnek.

A vendégszektort a drukkerek a Labdarúgó utca felől tudják megközelíteni, parkolás a környékbeli utcákban lehetséges!

– DVSC –