DVSC: a sikeres idénykezdet lendületet adhat nekik

A debreceni kulcsjátékos, Bódi Ádám (pirosban) bízik a sikeres rajtban
A debreceni kulcsjátékos, Bódi Ádám (pirosban) bízik a sikeres rajtban - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC szombaton délután a Puskás Akadémia otthonában kezdi meg szereplését az OTP Bank Ligában.

Eldördül végre a startpisztoly a labdarúgó NB I 2018/2019-es idényében, a hétvégén az első forduló találkozóit rendezik meg. A DVSC szombaton 17 órától a Puskás Akadémia vendége lesz a Pancho Arénában. A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

A Loki játékosai nevében a középpályás Bódi Ádám mondta el lapunknak, mennyire várják már az első tétmeccset.

Erősödtek

– Valóban, úgy látom, a gárda mindegyik tagja szeretne már tétre menő találkozón pályára lépni – mondta a 27 esztendős futballista. – Az alapozás egy szükséges rossz időszak, de nincs ezzel semmi gond, meg kell szenvedni azért, hogy megfelelő erőállapotban legyünk a bajnokságra.

Túl vagyunk az edzőmeccseken, de azt minden labdarúgó tudja, hogy a tétmérkőzés egészen más, végre Felcsúton már bajnoki pontokért szállhatunk harcba!”

– fogalmazott a középpályás.

Ön szerint mi lesz a Puskás Akadémia vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A debreceniek keretében történt némi változás a nyári holtszezon során: Sós Bence, Danilo Szekulics és Justin Mengolo már nem itt kezdi meg a szezont, Tisza Tibor pedig visszavonult. De vannak érkezők is Szécsi Márk, Haris Attila, Ezequiel Calvente és Erik Cikos személyében.

– Természetesen akik nemrég jöttek a DVSC-hez, azoknak biztosan kell egy kis idő, hogy beilleszkedjenek a gépezetbe, bár Haris Attila egész korán igazolt ide, ő már biztosan jobban érzi a csapatjátékot. Sajnos, a sérülések sem kerültek el bennünket, Tabakovic, Bényei, Ferenczi, Könyves és Jovanovic hosszabb-rövidebb időre kidőltek, de ha ők visszatérnek, akkor az újakkal együtt erősebb lehet a keretünk, mint legutóbb volt – magyarázta Bódi.

Megváltozott ellenfél

Ami a szombati ellenfelet illeti, a Puskás Akadémia jelentős változáson ment keresztül a nyári szünetben, távozott Pintér Attila vezetőedző és stábja, helyüket Benczés Miklós és kollégái vették át. A szakmai irányváltás is szemmel látható, a felcsútiak a jövőben kevesebb légióssal és több magyar játékossal próbálnak minél jobban szerepelni a pontvadászatban.

Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Általában nem az a legszimpatikusabb a szurkolóknak, ha valaki 7-8 idegenlégióssal áll fel, a Puskás Akadémia is változtat ezen a téren, úgy tűnik. Azonban továbbra is jó nevű futballisták alkotják az ellenfél csapatát, aki véleményem szerint most is a játszós focit részesítik előnyben. Mivel az említett okok miatt nem pontosan tudjuk, mire lehet képes a PAFC, az lehet az üdvözítő, ha a saját játékunkban törekszünk minél jobb teljesítményre.

Mindig nagyon fontos a jó kezdés, de ha szombaton pontot, pontokat szereznénk, az nagy lendületet adhatna az azt követő két hazai bajnokinkra. Bízom benne, hogy így is lesz!”

– nyilatkozta Bódi Ádám.

TN


Varga József és Balogh Norbert
Debrecen - Herczeg András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője elárulta, a klubnál már többször is felvetődött Balogh Norbert kölcsönvételének a gondolata, de a Palermo nem engedi el a magyar válogatott támadót – írta meg az nso.hu. A 62 esztendős szakember a Köz-ügy című műsorban...

Új támadó érkezett a DVSC-hez
Debrecen - Albion Avdijaj egy évre kölcsönbe érkezik a DVSC-hez, de a klubnak opciós joga van a megvételéhez. Svájcban született albán származású támadóval erősített a DVSC! - írta meg csütörtökön délután a dvsc.hu. A 191 centiméter magas Albion Avdijaj 24 éves, legutóbb a Grasshoppers csapatában...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek