DVSC: a háromszázados hátvéd sajnálja az elhullajtott pontokat

Mészáros Norbert
Mészáros Norbert - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Különleges hangulatú találkozóra került sor szombaton délután a Nagyerdei Stadionban, ugyanis a kettős rangadó keretében DVSC-Haladás, illetve DVTK-Honvéd összecsapást rendeztek.

A Loki annyival esélyesebb volt az alsóházban tanyázó ellenfelénél, hogy már-már gyanús volt, hogy nem fog nyerni a Debrecen.

Ennek megfelelően kezdett a Szombathely, a fiatal Kiss Tamás már a 3. percben megszerezte a vezetést, jó adag hideg zuhanyt megnyitva a cívisvárosiak feje fölött.

Innentől nekidurálta magát a DVSC, de igazán komoly ziccerig nem jutott Herczeg András alakulata, hamar lecsengett az első játékrész.
A félidőben kettős cserére szánta el magát Herczeg mester, Mengolo és az agyrázkódást szenvedett Sós helyére Haris Tabakovic és Könyves Norbert állt be, ezzel jócskán megélénkült a piros-fehérek játéka.

Hogy tetéződjön a baj: a középső védő, Szatmári Csaba jelezte, hogy meghúzódott a combja, helyét a 301. meccsét játszó Mészáros Norbert vette át.
– Ha visszanézek a pályafutásomra, mindenképpen több a jó benne, mint a rossz – fogalmazott Mészáros. – Amikor futballozni kezd az ember kisgyerekként, akkor bajnok, és válogatott akar lenni, ez mind megadatott nekem.

A másfél esztendős eltiltásomra pedig úgy tekintek, hogy valamiért annak is meg kellett történnie. Fájlalom, de így alakult, holott nem érdemeltem ezt a sorstól”

– fogalmazott Mészi.

A védő mintegy 35 percet játszott az 1-1-re végződött találkozón. – Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan be kell állnom, de ez a dolga a kispadon ülőknek. Remek iramú második félidőt produkált a csapat, mindent megtettünk, hogy begyűjtsük a három pontot. Sajnos,nem úgy kezdődött a meccs, ahogyan szerettük volna, de azt meg kell jegyeznem, hogy rendkívül szervezett, és kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Fürgék, mozgékonyak voltunk, ennek ellenére megnyerhettük volna a mérkőzést, ha Tabakovic a 87. percben értékesíti ziccerét. Ez most ennyire volt elég, kár érte – mondta a Hajdú-bihari Naplónak Mészáros Norbert.

HBN


Fotók: dvsc.hu
Debrecen - Sós egyből jelezte, hogy baj van, már az öltözőig sem tudott eljutni. A héten nem tud a csapattal edzeni a szombaton megsérült középpályás. A Haladás elleni mérkőzés első félidejének végén fejsérülést szenvedett Sós Bence, aki az ápolás után ugyan megpróbált visszatérni a pályára, de m...

Fotók: Derencsényi István, 9900.hu
Debrecen – A DVSC vs. Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pacsi Bálint értékelte a látottakat. Herczeg András: Fegyelmezetten és szervezetten játszott a Haladás, hamar kaptuk a gólt. Végig irányítottuk a játékot, kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani most. Sajnálom,...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 13. fordulójában a DVSC csapata a Swietelsky Haladás együttesét fogadta szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 13. forduló...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek